reklama
M
mama290
Gość
Oj Ewel za dużo czytasz
jeszcze przenosisz i bedziesz sie pieklic żebyś chcesz rodzic
napewno nic nie przeoczysz i zorientujesz sie ze to już 
ewel spokojnie przecież szyjka długa brak rozwarcia. nie panikuj i się nie nakręcaj bo w jakąś paranoję wpadniesz. to raczej normalne że boli.
ja gotuję ten rosół. dziś zamówiłam sobie na zimę 4 kurczaki z wiejskiej hodowli :-) mniam :-)
ja gotuję ten rosół. dziś zamówiłam sobie na zimę 4 kurczaki z wiejskiej hodowli :-) mniam :-)
gosikkk
Fanka BB :)
A ja gotuję ziemniaki i mam wczorajsze schabowe, ale nadal chodzi za mną leczo. Zjadłam prawie pół słoiczka grzybków w occie, nie wiem czy to dobry pomysł, mała tak szaleje że aż wszystko boli.
Też się nakręcam i ciągle w gacie zaglądam, to schiza z poprzedniej ciąży.
Też się nakręcam i ciągle w gacie zaglądam, to schiza z poprzedniej ciąży.
Oby oby!
Ja niby z poczatku listopada , bo termin na 7.11
Dzisiaj 33t3d... Ale zamierzam jeszvze ze 3 tyg minimum poczekac. Mam nadzieje, ze Synek tez grzecznie poczeka!
mam an_ma termin dokładnie taki jak ty
Katarzyna92
Claudia ja tak mam a jeszcze słowa mojej mamy mi się przypominają coś w stylu nic na siłę...
finkemma
Claudia też mam takie uczucie i to od początku ciąży :/ Ją w ogóle nie myślę o tym że wcześniej mógłby synek się urodzić , nie dopuszcza takich myśli . Czuje że ładnie będzie siedział do końca . Nadal źle się czuje taka osłabiona , nie wiem czemu . Ide do szpitala na to badanie. A cały dzień lezalam i ciągle coś jadlam z nadzieją że wtedy lepiej się poczuje
Ostatnia edycja:
reklama