reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Bo czytam w necie piszą objaw zbliżającego się porodu i ja w panikę he bo ja rodzic nie chce jeszcze :-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Oj Ewel za dużo czytasz:) jeszcze przenosisz i bedziesz sie pieklic żebyś chcesz rodzic :) napewno nic nie przeoczysz i zorientujesz sie ze to już :)

ewel spokojnie przecież szyjka długa brak rozwarcia. nie panikuj i się nie nakręcaj bo w jakąś paranoję wpadniesz. to raczej normalne że boli.

ja gotuję ten rosół. dziś zamówiłam sobie na zimę 4 kurczaki z wiejskiej hodowli :-) mniam :-)

A ja gotuję ziemniaki i mam wczorajsze schabowe, ale nadal chodzi za mną leczo. Zjadłam prawie pół słoiczka grzybków w occie, nie wiem czy to dobry pomysł, mała tak szaleje że aż wszystko boli.
Też się nakręcam i ciągle w gacie zaglądam, to schiza z poprzedniej ciąży.

Finke wizyte mamy w ten sam dzien ja na 9:30
Macie taz tak ze jak siedzicie na ubikacji irobicie 2 to ja mam wrazenie ze ona mi zaraz sypadnie tak mi mocno napiera az czasami mam taki glupi strach hahahaah

Claudia też mam takie uczucie i to od początku ciąży :/ Ją w ogóle nie myślę o tym że wcześniej mógłby synek się urodzić , nie dopuszcza takich myśli . Czuje że ładnie będzie siedział do końca . Nadal źle się czuje taka osłabiona , nie wiem czemu . Ide do szpitala na to badanie. A cały dzień lezalam i ciągle coś jadlam z nadzieją że wtedy lepiej się poczuje

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to jakos mam taka pewnosc ze moja bedzie donoszona ona to typowa baba zlosliwa hahahah bedzie tam siedziala i glowa mnie pchala w to moje obolale spojenie hhahataka mala a juz prawdziwa kobietka :-)

Do góry