reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Ewel daj spokoj z tym internetem bo to mozna oszalec poprostu bedzie wszystko dobrze zobaczysz :)
No u mnie trzymamy sie terminu na 19go ale cos mi sie wydaje ze wyjdzie szybciej mama ja jestem z 5.11 :)
Tak mi sie barszczu chcialo ze lecialam do sklepu po buraki obiadlam sie tak ze do tej pory mi sie nim odbija haha :)
Wogole moj mlody dzis jak wstalam to lezal chyba w poprzek bo tak mi sie smiesznie brzuch ulozyl ze od pepka do gory byl plaski??? Teraz normalna piłka ciekawa jestem czy ma jeszcze faktycznie tyle miejsca ?
Sylka u mnie zawsze 1 sb miesiaca sa dni otwarte i mozna przyjsc nie trzeba sie umawiac wiec zadzwon i podpytaj :)

reklama
Ewel czyli jednogloscnie nie czytasz nic na necie rozpocznij ogladanie hmmmm np pamietnika wampirow serial dla nastolatek ma z 10 sezonow chyba wiec spokojnie do 42 tygodnia od pierwszego sezonu ci starczy.
Szyjka czy 3,4 czy 2,6 to bez roznicy bo obie na 32 sa dlugie i zamkniete a z lezeniem to nie jest tak ze ty masz lezec plackiem w lozku w sypialni tylko masz siedziec sobie na fotelu na kanapie polegiwac na tej kanapie a dla urozmaicenia przeniesc sie na drzemke do sypialnie.
Wiec od dzisiaj codziennie zdajesz nam sprawozdanie z 7 odcinkow jakiegos mlodziezowego serialu :-)

Haha, ja swego czasu obejrzałam go w całości :)
Mimo, że nie byłam już wtedy nastolatką ;)

Biorę co drugi dzień żelazo Tardyferon, oczywiście zapominam czasami a czasami żołądek nie pozwala przyjąć :-( Bo ja jeszcze antybiotyk 2 razy dziennie biorę.
Nie czytam internetu, tzn. dr google. Na początku czytałam o toksoplazmozie a teraz tylko zostało mi się modlić o zdrowie małej. Czytam sobie co w danym tygodniu dzieje się z dzieciątkiem lub instrukcje karmienia piersią itp. :tak:

Kobitki ja wlasnie trzaslam ostatnie zamowienie z gemini zostaly mi drobnostki do kupienia w rossmanie szlafrok i kapcie i moge sie pakowac :)
Aleeee zostaje mi temat stanikow do karmienia bo wszystkie male wrrr ktora moze polecic jakas dobra firme?

reklama
Do góry