reklama
gosikkk
Fanka BB :)
dddmala robiłam z tego przepisu
PYSZNA ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z MIĘSEM MIELONYM
ale chyba czosnek mi nie służy bo coś mi niedobrze. No i pół blachy murzynka zjadłam, teraz sama nie wiem czym mi się odbija .....
PYSZNA ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z MIĘSEM MIELONYM
ale chyba czosnek mi nie służy bo coś mi niedobrze. No i pół blachy murzynka zjadłam, teraz sama nie wiem czym mi się odbija .....
Sylka87
Hej hej dzieki dziewczyny skurcze mi przeszly licze ze jeszcze stad wyjde najlepiej przed weekendem i wroce na cc w pierwszym tyg listopada. Byłoby idealnie. Gdyby nie to ze to blizniaki by sobie mna glowy nie zwracali. Na obchodzie sie dowiedzialam tylko ze wyszly mi krwinki w moczu i mam powtórkę. Licze ze cos im sie pomylilo. Bo nic mnie nie szczypie i wezcie nie mowcie o jedzeniu bo u mnie kolacja np wygląda tak:
Załączniki
Dziewczyny gratuluję pozytywnych wieści z wizyt.
Sylka współczuję, ale z reguły tak właśnie wygląda jedzenie szpitalne,mnie rodzina po porodzie przywozi wszystko, bo ja należę do tzw. obrzydliwych, więc nie ma szans, żebym tego dotknęła ;-) najważniejsze, że lepiej się czujesz. Trzymam kciuki za szybkie wyjście.
Sylka współczuję, ale z reguły tak właśnie wygląda jedzenie szpitalne,mnie rodzina po porodzie przywozi wszystko, bo ja należę do tzw. obrzydliwych, więc nie ma szans, żebym tego dotknęła ;-) najważniejsze, że lepiej się czujesz. Trzymam kciuki za szybkie wyjście.
reklama
Moniqq
Padłabym z głodu po tej kolacji
a mąż mnie straszy, że nie przywiezie mi nic i mam jeść te pyszne szpitalne jedzonko i musi mi starczyć