Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wrocilam od poloznej mierzyla mi brzuch mam na 35 cm serduszko bije ladnie za dwa tyg bedzie sprawdzac jak maly lezy czy glowka w dol czy nie i zobaczymy co dalej ... ide cos zjesc i do pracy ...
Wizyta za mna. Usg zrobione. Lozysko ok, wody tez, Hania nadal glowka w dol, blizna po cc trzyma, nic niepokojacego sie z nia nie dzieje.
To teraz czekam na piatkowe KTG.
dddmala robiłam z tego przepisu PYSZNA ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z MIĘSEM MIELONYM
ale chyba czosnek mi nie służy bo coś mi niedobrze. No i pół blachy murzynka zjadłam, teraz sama nie wiem czym mi się odbija .....
Hej hej dzieki dziewczyny skurcze mi przeszly licze ze jeszcze stad wyjde najlepiej przed weekendem i wroce na cc w pierwszym tyg listopada. Byłoby idealnie. Gdyby nie to ze to blizniaki by sobie mna glowy nie zwracali. Na obchodzie sie dowiedzialam tylko ze wyszly mi krwinki w moczu i mam powtórkę. Licze ze cos im sie pomylilo. Bo nic mnie nie szczypie i wezcie nie mowcie o jedzeniu bo u mnie kolacja np wygląda tak:
Dziewczyny gratuluję pozytywnych wieści z wizyt. Sylka współczuję, ale z reguły tak właśnie wygląda jedzenie szpitalne,mnie rodzina po porodzie przywozi wszystko, bo ja należę do tzw. obrzydliwych, więc nie ma szans, żebym tego dotknęła ;-) najważniejsze, że lepiej się czujesz. Trzymam kciuki za szybkie wyjście.