reklama
trzymam kciuki żeby tak byłoHej hej dzieki dziewczyny skurcze mi przeszly licze ze jeszcze stad wyjde najlepiej przed weekendem i wroce na cc w pierwszym tyg listopada. Byłoby idealnie.
nie tylko ze względu na posiłki
ja dzisiaj się wyspałam tak, jak nie pamiętam kiedy ostatnio
od 23:30 do 9:15 z jedną przerwą na siku
od razu jakoś tak sił i chęci na wszystko mam więcej
stokrotka
Fanka BB :)
OkropnyPadłabym z głodu po tej kolacjia mąż mnie straszy, że nie przywiezie mi nic i mam jeść te pyszne szpitalne jedzonko i musi mi starczyć
![]()
uf ja już w domu, wypisałam się na własne żądanie bo wszystkie wyniki mam dobre- zostało tylko czekanie na posiew moczu przynajmniej do piątku, a chyba umarłabym tam z nudów
zresztą liczęna to,że nic nie wyjdzie, bo czujęsię zupoełnie normalnie
na szczęście moja ginka pracuje na oddziale, więcwszystko pod kontrolą. a jedzenie bez szału ale do wyżycia, ale ja jestem z tych co raczej zjedzą wszystko byle bez mięsa
i widziałam newborna takiego zupełnego jakie to maleństwo
i jak się nasłuchałam i napatrzyłam to jużdoczekać sięnie mogę swojego 

finkemma
Hey kobitki to co pomalu sie rozpakowujemy
dzis czekamy na Zuzie Klaudi
i moze jakies niespodziwane sn ?
my odliczamy dni jeszcze 12 oby szybko lecialy bo juz doczekac sie nie moge tego mojego okruszka. U mnie ciaza bez objawowo nic nie boli nic nie ciagnie jedynie po dlugich spacerach boli brzuch no ale to juz koncowka wiec norma 
gosikkk
cześć
Oczywiście nocka nie przespana, na dodatek boli mnie gardło .... mega ..... Jem śniadanko i idę pod kołderkę z powrotem. Mnie pobolewa krzyż od czasu do czasu no i jak więcej pochodzę to w dole brzucha kłuje, ale tak że zginam się w pół. Jestem ciekawa jak się zacznie poród, przy pierwszym miałam bóle okresowe a przy drugim plamiłam. Teraz może wody odejdą? ;-)
Oczywiście nocka nie przespana, na dodatek boli mnie gardło .... mega ..... Jem śniadanko i idę pod kołderkę z powrotem. Mnie pobolewa krzyż od czasu do czasu no i jak więcej pochodzę to w dole brzucha kłuje, ale tak że zginam się w pół. Jestem ciekawa jak się zacznie poród, przy pierwszym miałam bóle okresowe a przy drugim plamiłam. Teraz może wody odejdą? ;-)
Ja noce nie przespane bo męczą mnie skurcze bolesne aż byłam na IP wczoraj, wg doktorki to przepowiadajace juz moze tak być. Dziś na szczęście w nocy dało się spać... Ale wczoraj cała noc nie przespana. Najgorsze ze nie zna się dnia ani godziny...
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Cześć!
Od dziś nie pracuję!!! Miałam pracować do końca, ale już dość.
Ja w nocy sypiam nieźle tylko dziecko daje popalić bo do 1 w nocy się rusza bardzo intensywnie. I od kilku dni mnie pierońsko ciągnie w tych pachwinach. Chyba jeszcze brzuch się powiększa.
Finkemma ja się bym chętnie pisała na to niespodziewane sn nawet dziś
Choć moja córka jeszcze chyba głową do góry i jeszcze kilka dni do donoszonej ciąży więc może lepiej nie...
Mój pierwszy poród zaczynał się od regularnych twardnień brzucha od około 23, od 3- 4 rano miałam już porządne i bolesne bóle krzyżowe i tak do końca.
Mała wylazła w pęcherzu więc nie mam pojęcia jak to jest jak odchodzą wody.
Też jestem ciekawa jak będzie teraz.
Od dziś nie pracuję!!! Miałam pracować do końca, ale już dość.
Ja w nocy sypiam nieźle tylko dziecko daje popalić bo do 1 w nocy się rusza bardzo intensywnie. I od kilku dni mnie pierońsko ciągnie w tych pachwinach. Chyba jeszcze brzuch się powiększa.
Finkemma ja się bym chętnie pisała na to niespodziewane sn nawet dziś
Choć moja córka jeszcze chyba głową do góry i jeszcze kilka dni do donoszonej ciąży więc może lepiej nie...
Mój pierwszy poród zaczynał się od regularnych twardnień brzucha od około 23, od 3- 4 rano miałam już porządne i bolesne bóle krzyżowe i tak do końca.
Mała wylazła w pęcherzu więc nie mam pojęcia jak to jest jak odchodzą wody.
Też jestem ciekawa jak będzie teraz.
reklama