reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka a co to za papka? Pasta jakaś czy serek?

To ja pamiętam w marcu jak leżałam w szpitalu jedzenie nie było złe tylko małe porcje i się nie najadałam.

reklama
Hej hej dzieki dziewczyny skurcze mi przeszly licze ze jeszcze stad wyjde najlepiej przed weekendem i wroce na cc w pierwszym tyg listopada. Byłoby idealnie.
trzymam kciuki żeby tak było
nie tylko ze względu na posiłki

ja dzisiaj się wyspałam tak, jak nie pamiętam kiedy ostatnio
od 23:30 do 9:15 z jedną przerwą na siku
od razu jakoś tak sił i chęci na wszystko mam więcej

uf ja już w domu, wypisałam się na własne żądanie bo wszystkie wyniki mam dobre- zostało tylko czekanie na posiew moczu przynajmniej do piątku, a chyba umarłabym tam z nudów :p zresztą liczęna to,że nic nie wyjdzie, bo czujęsię zupoełnie normalnie :) na szczęście moja ginka pracuje na oddziale, więcwszystko pod kontrolą. a jedzenie bez szału ale do wyżycia, ale ja jestem z tych co raczej zjedzą wszystko byle bez mięsa ;) i widziałam newborna takiego zupełnego jakie to maleństwo :szok: i jak się nasłuchałam i napatrzyłam to jużdoczekać sięnie mogę swojego ;)

Reni to twarozek z koperkiem i to rarytas bo na codzień na sniadanie i kolacje goruje mielonka. Jedzenie podle ale dziewczyny w sali fajne wiec mamy wesoło :)

Hey kobitki to co pomalu sie rozpakowujemy :D dzis czekamy na Zuzie Klaudi :) i moze jakies niespodziwane sn ? :D my odliczamy dni jeszcze 12 oby szybko lecialy bo juz doczekac sie nie moge tego mojego okruszka. U mnie ciaza bez objawowo nic nie boli nic nie ciagnie jedynie po dlugich spacerach boli brzuch no ale to juz koncowka wiec norma :)

cześć
Oczywiście nocka nie przespana, na dodatek boli mnie gardło .... mega ..... Jem śniadanko i idę pod kołderkę z powrotem. Mnie pobolewa krzyż od czasu do czasu no i jak więcej pochodzę to w dole brzucha kłuje, ale tak że zginam się w pół. Jestem ciekawa jak się zacznie poród, przy pierwszym miałam bóle okresowe a przy drugim plamiłam. Teraz może wody odejdą? ;-)

Ja noce nie przespane bo męczą mnie skurcze bolesne aż byłam na IP wczoraj, wg doktorki to przepowiadajace juz moze tak być. Dziś na szczęście w nocy dało się spać... Ale wczoraj cała noc nie przespana. Najgorsze ze nie zna się dnia ani godziny...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Cześć!

Od dziś nie pracuję!!! Miałam pracować do końca, ale już dość.
Ja w nocy sypiam nieźle tylko dziecko daje popalić bo do 1 w nocy się rusza bardzo intensywnie. I od kilku dni mnie pierońsko ciągnie w tych pachwinach. Chyba jeszcze brzuch się powiększa.

Finkemma ja się bym chętnie pisała na to niespodziewane sn nawet dziś :)
Choć moja córka jeszcze chyba głową do góry i jeszcze kilka dni do donoszonej ciąży więc może lepiej nie...

Mój pierwszy poród zaczynał się od regularnych twardnień brzucha od około 23, od 3- 4 rano miałam już porządne i bolesne bóle krzyżowe i tak do końca.
Mała wylazła w pęcherzu więc nie mam pojęcia jak to jest jak odchodzą wody.
Też jestem ciekawa jak będzie teraz.

reklama
Do góry