reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ok. Jestem w domu.
Na to pierwsze ktg pojechalam ze skierowania lekarza (w Medicover w standardzie jest ktg od 37 tc). Bicie serduszka wyszlo za wysokie i kazali jechac do szpitala.
W szpitalu ponownie ktg i wyszlo dobrze. Zanim mi jednak zrobili kazali porzadnie zjesc (mimo ze przed pierwszym ktg tez jadlam). I nie przyjeli na oddzial bo nie bylo wskazan. Szyja dluga i zamknieta, zapisu skurczy brak, ktg jak pisalam ok.
Mam sie tylko teraz do nich zglaszac na kontrolne ktg co kilka dni - najblizsze w poniedzialek.
I tyle. Nie powiem - wystraszylam sie. Juz chce aby bylo po, chce wiedziec ze wszystko z corka jest ok.przyszly tydzien zapowiada mi sie lekarski - tylko we wtorek nie mam zadnych badan ani wizyt.

Sylka odpoczywaj potem z bliźniakami będzie ciężko odpocząć, więc teraz korzystaj chociaż wiem z doświadczenia że w szpitalu to ciezko odpocząć niestety
Ja też nie miałam ktg, ale mam usg we wtorek i jestem ciekawa jak mała leży. Mam wrażenie że skośne ale może po prostu nóżki ma z boku bo ewidentnie czuję coś z boku ale nie wiem. Jaka to cześć ciała i podejrzewam nóżki
Mój syn się rozchorowal w nocy wymiotów,myślałam że grypa zoladkowa ale na szczęście ok, dostał jakieś leki i kupuje go przez weekend

reklama
dddmala dużo zdrówka dla synka
Ewel ale duża już ta Twoja księżniczka, gratulacje, teraz tylko czekanie na najważniejszy moment ;-)
Ja w środę mam wizytę i usg, chciałabym, żeby Zosia ważyła max 2500, ale zobaczymy :-D

Do góry