reklama
Ja wczoraj też miałam. Wizytę wiec doktorka pow ze moja szyjka jest taka. Jak ostatnio i trzyma. Mocno... Niestety mam skoki ciśnienia, musze jeździć na ktg do szpitala...dostalam tabletki i widać pomagaja.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Witajcie!
Trochę się nie odzywałam bo nie miałam dostępu do Internetu. W poniedziałek o 12.01 urodził się mój synek. Przy narodzinach wazyl 4 kg i mierzyl 60 cm. Akcja była szybka a maluszek dzielny. Dałam radę siłami natury
Dziś wróciliśmy do domku.
Trochę się nie odzywałam bo nie miałam dostępu do Internetu. W poniedziałek o 12.01 urodził się mój synek. Przy narodzinach wazyl 4 kg i mierzyl 60 cm. Akcja była szybka a maluszek dzielny. Dałam radę siłami natury
kasieczna
Fanka BB :)
Gratulacje Letycja! 
My dziś byliśmy na wizycie. Wszystko tak jak było - rozwarcie na pół palca jak ostatnio, nic się nie rusza. Mały magicznie zmniejszył wagę z 2900 na 2750 - no to ja już kompletnie nie wierzę wadze z usg. A pewnie urodzi się 3200 albo i lepiej
Jak nic nie ruszy to 23.11 w dzien terminu mam wizyte i będziemy się umawiać na wywoływanie do szpitala.
My dziś byliśmy na wizycie. Wszystko tak jak było - rozwarcie na pół palca jak ostatnio, nic się nie rusza. Mały magicznie zmniejszył wagę z 2900 na 2750 - no to ja już kompletnie nie wierzę wadze z usg. A pewnie urodzi się 3200 albo i lepiej
reklama