reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Jestem juz w szpitalu mam swoj pokoj wiec nie jest az tak zle ... czekam na polozna i beda mi mowic co beda robic ... oby z synkiem bylo wszystko ok. .. dziewczyny a znieczulenie zoo w pl to jest jakie w kregoslup czy gaz ?

powodzenia Kinia
też miałam gaz, który zaraz się skończył i już nie mieli w szpitalu, bardzo mo go brakowało .... między skurczami czułam się mega senna i mówiłam że idę spać :-) a położne - my tu nie śpimy gosiu tylko rodzimy :-)
mąż dziś wyjechal, mam stresa jak sama sobie poradze, aż łzy lecą jak to pisze :szok::szok:

Ja po gazie nic nie czułam jakby to placebo bylo, ale myślę ze i tak warto wziąść, ja go miałam tylko 10 /15min przy 8 cm i skurczach partych,,, ale na pewno odwracalo to moja uwagę i to mi chyba pomogło :-)

też myślę, że bardziej odwraca uwagę ale mnie muliło po nim tak jak na spanie. a jak zabrakło, to myślałam , że poduszkę zjem - poszłam na porodówkę ze swoją podusią :tak:
i żeby przyśpieszyć położne kazały brodawki smyrać mi a potem mojemu, a potem to nawet rezydent je szczypał :-D - to taka informacja dla nierozpakowanych

Wlasnie byla polozna mam dostac globulke dopochwowo na otwarcie szyjki ta globulka jest z hormonami i beda ja trzymac az 24 godz obym przez ten czas dostala skorczy i odeszly mi wody. ...

Mi gaz nie pomogl, mozna powiedziec ze mnie wkurzal bo nie mialam na niego sil.
Ja mialam ta globulke i skurcze mialam pozniej mega. Wody plodowe moga Ci przebic, ,ja tak mialam i potem sie zaczelo :/.

reklama
Do góry