• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

My też my maxi cosi tobi i tez od maja czy czerwca... komicznie wyglądałaby teraz w nim no kawał baby z mojej córy... dzisiaj przypodobalo hej się słowo mój i bez przerwy go używała... maj tata mój mama mój dziadek mój lala I mój kicia... mała juz śpi a ciągle to słyszę MÓJ...

reklama
Moja drobinka też nadal jeździ w nosidełku. Na razie nie osiągnęła magicznych 9 lg więc nie szykuje się zmiana...
Też ostatnio dużo gada ale nadal woli doskonalić zdolności fizyczne- ostatnio skoki. Przeskakuje z nogi na nogę, podskakuje, mówi "hop" i zeskakuje ze wszystkiego jeżeli ma choć wysokość 5 cm :)
No i nawet czasami odrywa się od ziemi...

Wracam do nauki nocnikowania. Może tym razem się uda...

Malaja to małą masz tą kruszynkę :) a wielkościowo też się mieści? Główka nie wystaje ?
My z nocnikiem próbujemy cały czas ale mała siada mówi si si i wstaje i tak cały czas :(

Mieści się bo wzrostowo też jest drobniutka. Ale z przedszkola wożę ją w foteliku starszej córki i lepiej już do takiego pasuje :))
Tylko jak wieziemy obie to mała jedzie w swoim nosidełku. Nie wiem co zrobię gdy wyrośnie z niego a waga będzie nadal poniżej 9 lg...

Moja też wstaje z nocnika. Wytrzymuje 3 sekundy

Przy zmianie fotelika liczy się tylko wzrost bo chodzi o bezpieczeństwo w trakcie wypadku głową nie może nigdy wystawać.
Ciężko mi sobie wyobrazić 8 kilo we chodzące i gadające dzieciątko... nieodpowiedni pierwowzór czternastokilowy mam w domku...

Moj waży ok 9kg i jeszcze sporo miejsca w nosidełku. Glowka malutka i tez nie wystaje i sporo jej brak. Tylko raczej nie jest mu wygodnie. Z kupnem poczekamy do mojego powrotu. Czyli po świętach.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas z nocnikowaniem ostatnio różnie bywa. Rano super ale w ciągu dnia jest nie do zatrzymania i nawet pampersa zmieniamy w biegu.

Czy Wasze maluchy też są takie energiczne? Muszę popracować nad kondycja.
Pytanie mam, czy ktoras z Was używa szelek do prowadzenia?
Ja kupilam na wyjazd ale jakos nie mam przekonania co do takiego rozwiązania..

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry