O matko! U Ciebie tez albo Maja albo Adaś? [emoji38] ps pięknie rosniecie [emoji7]Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze MajaNa NFZ mają kiepskie maszyny i tak wychodzi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko! U Ciebie tez albo Maja albo Adaś? [emoji38] ps pięknie rosniecie [emoji7]Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze MajaNa NFZ mają kiepskie maszyny i tak wychodzi
![]()
TaakO matko! U Ciebie tez albo Maja albo Adaś? [emoji38] ps pięknie rosniecie [emoji7]
No nieźle! [emoji28] z Mają wiemy na 200% a Adaś to tak na 90% wiec wszystko i tak się okaże jak poznamy płeć (mam nadzieje 11.07). Myślałam że u Ciebie to już pewny chłopiec... szkoda ze znowu niepewność[emoji57]Taakwidać mamy ten sam gust co do imion
![]()
22+5Mała Kaja
Moje 20+3 nadal malutki [emoji85]Zobacz załącznik 873341
Ooo superMoje 20+3 nadal malutki [emoji85]Zobacz załącznik 873341
Uwielbiam te Twoje zestawienie zdjec [emoji7]Miesięcznej tradycji stało się zadość
Ostatnio poszłam na USG prywatnie i o dziwo Pani nie widziała chłopczyka... nie ma siusiaka nie ma nic, nic nie widać :O Byłam w szoku...teraz nie wiem czy będzie Adaś [emoji14]
Czekam na kolejne USG do 17, może coś się wyjaśni![]()
Ooo supernie tylko ja ciagle mini brzunio!