Przecudny [emoji7]To mój brzusio 21+5 Zobacz załącznik 875236
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przecudny [emoji7]To mój brzusio 21+5 Zobacz załącznik 875236
Ta sukienka króluje widzę na naszym forumSuper masz brzuch
Tą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]Ta sukienka króluje widzę na naszym forumPati taka ma, Ty, ja ciekawe kto jeszcze
ale porównując teraz w tym samym stroju okazuje się że wcale ten mój brzuch nie jest taki wielki
wyprzedziła mnie
![]()
A właśnie się zastanawiałam że gdzieś już ta sukienkę widziałam [emoji4] no pięknie rosniesz! Każdy inaczej wiec nie ma co porównywać [emoji6] ja też wolę się chwalic niż musieć udowadniać że serio jestem w ciąży [emoji41] a jak ktos mowi że juz spory brzuch to zawsze odpowiadam że to nie ja rosne tylko dziecko [emoji6]Tą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]
Mój brzuszek rośnie w zastraszającym tempie i widzę to od samego początku. Już jak byłam u rodziców w 10 czy 11 tygodniu ciąży to jakiś taty kolega zapytał go, czy córka sie dziecka nie spodziewa...
Wiesz teraz jak tak patrzę to chyba podobne brzuszki mamyTą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]
Mój brzuszek rośnie w zastraszającym tempie i widzę to od samego początku. Już jak byłam u rodziców w 10 czy 11 tygodniu ciąży to jakiś taty kolega zapytał go, czy córka sie dziecka nie spodziewa...
U mnie podobnieWydaje mi sie ze jest wielki ale jak patrze na zdjecia to nie jestZobacz załącznik 875299
A to mój brzuszek z dzisiaj, 23 tydzień (22+3) [emoji4]Zobacz załącznik 874748
To mój brzusio 21+5 Zobacz załącznik 875236
Każdej z nas własny wydaje się wielki [emoji28] bo jest większy niż zwykle [emoji6][emoji2]Wydaje mi sie ze jest wielki ale jak patrze na zdjecia to nie jestZobacz załącznik 875299
A właśnie się zastanawiałam że gdzieś już ta sukienkę widziałam [emoji4] no pięknie rosniesz! Każdy inaczej wiec nie ma co porównywać [emoji6] ja też wolę się chwalic niż musieć udowadniać że serio jestem w ciąży [emoji41] a jak ktos mowi że juz spory brzuch to zawsze odpowiadam że to nie ja rosne tylko dziecko [emoji6]
Chyba masz jednak troszkę mniejszy od koleżanki [emoji5] wg mnie oczywiście i oba piękne [emoji7]Wiesz teraz jak tak patrzę to chyba podobne brzuszki mamyZobacz załącznik 875366
U mnie podobnieja mam wrażenie ze balon a na zdjęciach mało co widać.
Dita, jak zawsze- Masz rację!Śliczny [emoji16]
Piękny[emoji8]
Każdej z nas własny wydaje się wielki [emoji28] bo jest większy niż zwykle [emoji6][emoji2]
Dokładnie! [emoji16] przecież to nie masa tłuszczowa nam rośnie tylko dzieci!!! A wpływu na kształt czy wielkość nie mamy żadnego [emoji5]
Chyba masz jednak troszkę mniejszy od koleżanki [emoji5] wg mnie oczywiście i oba piękne [emoji7]
Mi się wydaje mój gigantyczny! Ostatnio nawet źle sie przez to czułam a pózniej jeden pan w pracy powiedział, że mam zgrabny brzuszek, a dzisiaj koleżanka bratowej męża (jej syn koleguje sie z moim) była zdziwiona jak jej powiedziałam termin porodu... najpierw myślałam, że chodzi o to, że taki duży mam, a ona że je taka szczupła jestem!!![emoji23][emoji23][emoji23]padłam[emoji23] chodziło jej o to, że tylko piłka mi wystaje jakbym włożyła pod sukienkę [emoji6]wiec nie wiem.... chyba zależy kto ocenia... dla jednych mam duży brzuch, dla drugich niewielki, a dla trzecich normalny- jak kobieta w ciąży i chyba ta opcja jest najlepsza [emoji16]
Ale masz mega brzusioTo mój brzusio 21+5 Zobacz załącznik 875236