Justi1234
Fanka BB :)
ja tak samo. Sex co 2 dni albo tak jak się będzie chciałoNo to tym bardziej... Ja w tym pierwszym cyklu o ile uda się starać, nie będę kupować żadnych testów owu.. Zobaczymy czy uda się bez tego..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak samo. Sex co 2 dni albo tak jak się będzie chciałoNo to tym bardziej... Ja w tym pierwszym cyklu o ile uda się starać, nie będę kupować żadnych testów owu.. Zobaczymy czy uda się bez tego..
Ja niestey nie moge nic jeszcze stwierdzic kiedy... niecaly miesiac temu poronilam, wiec tak naprawde nie wiem jak moj cykl bedzie teraz wygladal, kiedy bedzie miesiaczka, ale mam nadzieje ze szybko. Na szczescie moj lekarz powiedzial, ze nie ma co czekac i mozna juz sie staracKiedy testujesz??
to razem będziemy testowaćWpisz mnie kochana na 09.11![]()
To będzie dzień Twojej miesiączki?to razem będziemy testować![]()
Niby mam na 8.11 termin miesiączki, ale zrobię 9.11 jeśli się nie pojawi.To będzie dzień Twojej miesiączki?
Ja na 9 i to będzie jedyny termin w którym zrobię test. Chociaż nie wiem czy też nie lepiej 10,dzien po, jak TyNiby mam na 8.11 termin miesiączki, ale zrobię 9.11 jeśli się nie pojawi.
No i tak trzymać..ja tak samo. Sex co 2 dni albo tak jak się będzie chciałobez testów owu i test ciazowy dopiero 9.11, nie chcę się znów nakręcać
będzie co ma być, teraz z większym luzem podejdę do tego
![]()