K
Katijah
Gość
Mi owu też w tamtym msc w 17dc była, teraz w 12dc....Mi w zeszłym miesiącu się opóźniła owu, w tym znów wcześniej[emoji2370]
Ciekawe co będzie za miesiąc [emoji2370][emoji23][emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi owu też w tamtym msc w 17dc była, teraz w 12dc....Mi w zeszłym miesiącu się opóźniła owu, w tym znów wcześniej[emoji2370]
Ja poprzednia owu wcześniej, a teraz nie jestem pewna czy jestem 3dpo czy 7dpo czy może 9dpoMi w zeszłym miesiącu się opóźniła owu, w tym znów wcześniej[emoji2370]
a ja nawet nie wiem kiedy w tamtym miesiacu mialam ani wcześniejMi owu też w tamtym msc w 17dc była, teraz w 12dc....
jak w czeskim filmieJa poprzednia owu wcześniej, a teraz nie jestem pewna czy jestem 3dpo czy 7dpo czy może 9dpoa może wcale owu nie było, albo dopiero będzie
taki dziwny cykl
![]()
nawet gorzejjak w czeskim filmie![]()
ale ja mam to samo lotto tak mi grajnawet gorzej![]()
Życzę Ci tego z całego sercaale ja mam to samo lotto tak mi grajale brzuch mnie zaczął boleć więc mam nadzieję,że będzie za moment owulacja i tej
nie zobacze przez długi okres czasu. A w ciąży włosy zdrowsze i rosną a tak zapuszczam włosy i przez 2 lata urosły mi może 10 cm ;<
tak samo jak i ja TobieŻyczę Ci tego z całego serca ❤