K
Katijah
Gość
Mnie bolał brzuch faktycznie.Szczerze polecam! Tylko uważaj bo niektóre dziewczyny mówiły, że bolał je przez niego brzuch![]()
A dodam, że w tym cyklu jak zaszłam śluzu zero na zewnątrz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie bolał brzuch faktycznie.Szczerze polecam! Tylko uważaj bo niektóre dziewczyny mówiły, że bolał je przez niego brzuch![]()
A używałaś go teraz w tym udanym cyklu? Ja w drugim używałam, ale straszliwie bolał mnie krzyż przy owulacji i w tym już odstawiłam, ale myślę czy by w następnym nie zacząć znowu używać. Myślę w jaki jeszcze sposób mogę dopomóc te plemniczkiMnie bolał brzuch faktycznie.
A dodam, że w tym cyklu jak zaszłam śluzu zero na zewnątrz![]()
Nie używałam w tym i tak jak mówiłam mało śluzu na zewnątrz było..... Ja w tym cyklu leżałam 15 min po z nogami w górzeA używałaś go teraz w tym udanym cyklu? Ja w drugim używałam, ale straszliwie bolał mnie krzyż przy owulacji i w tym już odstawiłam, ale myślę czy by w następnym nie zacząć znowu używać. Myślę w jaki jeszcze sposób mogę dopomóc te plemniczki![]()
Haha wypróbuje wszystkiegoNie używałam w tym i tak jak mówiłam mało śluzu na zewnątrz było..... Ja w tym cyklu leżałam 15 min po z nogami w górze![]()
O wiesiołku dowiedziałam się dopiero niedawno i było już za późno na wprowadzenie go w tym cyklu, ale mam zamiar zacząć od kolejnego![]()
Żele ułatwiające zajść w ciążęa co takiego?![]()
A tak, ale dopiero jeden cykl, jeszcze nie wiem czy zadziałałŻele ułatwiające zajść w ciążę![]()