Gratulacje, spokojnych 9 miesięcyZobacz załącznik 1197443chyba się udało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje, spokojnych 9 miesięcyZobacz załącznik 1197443chyba się udało
póki nie ma @ jest szansa . ehhU mnie lipa, test z rana negatywny. Może w grudniu się uda. Trzymam kciuki za was ☺
Niby tak, ale nie wierzę w to raczej. Zrobiłam clearblue cyfrowy, on raczej by się nie pomylił. No trudno, to dopiero 3 cs także jedziemy dalejpóki nie ma @ jest szansa . ehh![]()
U mnie tak samo, test negatywny. Niech już ta @ przychodzi żeby zacząć 4 cs.Niby tak, ale nie wierzę w to raczej. Zrobiłam clearblue cyfrowy, on raczej by się nie pomylił. No trudno, to dopiero 3 cs także jedziemy dalej![]()
Dokładnie, ja też już czekam na @, zamawiam nowe testy owulacyjne i nowa nadzieja we mnie wstępujeU mnie tak samo, test negatywny. Niech już ta @ przychodzi żeby zacząć 4 cs.
Ja w tym cyklu mam zamiar zastosować wiesiołka, może spróbuje tego ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?Dokładnie, ja też już czekam na @, zamawiam nowe testy owulacyjne i nowa nadzieja we mnie wstępuje![]()