K
Katijah
Gość
Ja dziś termin @ testu nie mam, może jak K wróci to sikneNo dziewczyny ruszać się ruszać![]()
Bo ja tu siedzę i czekam na wasze krechy.
Bez was nie idę na przyszłe mamy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś termin @ testu nie mam, może jak K wróci to sikneNo dziewczyny ruszać się ruszać![]()
Bo ja tu siedzę i czekam na wasze krechy.
Bez was nie idę na przyszłe mamy![]()
Kiedy test?Dzień dobry wszystkimja też wstałam dziś o 5, od kilku dni wstaje jak głupia. Ale jak mąż wychodzi do pracy to jeszcze sobie nadrabiam
dzisiaj powinna być @ ale póki co nic nie wskazuje żeby miała zaraz być, może się spóźni chodź dziwne bo mam jak w zegarku i najczęściej wstaje z okresem.
Robiłam z ciekawości wczoraj ale nic na nim nie wyszło, nie wiem czy test był słaby bo to z gratisu do testów owu było. Albo @ za rogiem. Jeśli dzisiaj się nic nie pojawi to kupię dzisiaj w aptece i spróbuję jeszcze raz zrobićKiedy test?
Trzymam kciukiRobiłam z ciekawości wczoraj ale nic na nim nie wyszło, nie wiem czy test był słaby bo to z gratisu do testów owu było. Albo @ za rogiem. Jeśli dzisiaj się nic nie pojawi to kupię dzisiaj w aptece i spróbuję jeszcze raz zrobić![]()
Wzajemnie! Niech @ nie przyjdzie, tylko będzie pozytywny test ciążowyTrzymam kciuki
GratulacjeZobacz załącznik 1197443chyba się udało
GratulacjeZobacz załącznik 1197443chyba się udało
Są 2 kreski !!! Widać gołym okiemZobacz załącznik 1197443chyba się udało