93kora
Moderator
U mnie tez średnio, obudziłam się ok 6 chociaż spać mogłam dłużejmoże zrobię jeszcze jedno podejście! Czuje, ze już okres za rogiem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez średnio, obudziłam się ok 6 chociaż spać mogłam dłużejmoże zrobię jeszcze jedno podejście! Czuje, ze już okres za rogiem
![]()
z chęcią ale to jakoś po 15 listopada ( mam nadzieję )Witam się przy czwartku! Jeszcze moment i weekendzikkto dzisiaj dwiema kreskami nas uraczy?
![]()
O to jakby co razem będziemy testowały 15/16 ewentualnie ja jeszcze 22 bo przesunęła mi się @ we wrześniu mi sięU mnie dziś spadek tempczy 1 dniowy czy nie, się okaże z czasem
a testowanie
jak @ nie przyjdzie to może 15/16
![]()
Dzień dobry wszystkim [emoji3526] ja też wstałam dziś o 5, od kilku dni wstaje jak głupia. Ale jak mąż wychodzi do pracy to jeszcze sobie nadrabiam [emoji28] dzisiaj powinna być @ ale póki co nic nie wskazuje żeby miała zaraz być, może się spóźni chodź dziwne bo mam jak w zegarku i najczęściej wstaje z okresem.