ankusch
Fanka BB :)
Hehe tak to jest z teściowymi..moja była super póki Martynka się nie urodziła:-) teraz mnie wkurza np.mała płacze a ona "daj mi ją " kurna ja jej nie mogę uspokoić matka a ona uspokoi brrrrrrrrrr
Byłam u okulisty kazała mi iść prywatnie dała dwa namiary a do tego czasu antybiotyk i nadal masować i solą płukać dostałam też w razie co skierowanie na płukanie kanalika .. wkurzona jestem że szok płakać mi się chce..ale prywatnie jutro idziemy za 100zł i antybiotyku nie wykupywałam bo nie wiadomo co jutro przepisze...ehh boje się trzymajcie kciuki za nas..
Byłam u okulisty kazała mi iść prywatnie dała dwa namiary a do tego czasu antybiotyk i nadal masować i solą płukać dostałam też w razie co skierowanie na płukanie kanalika .. wkurzona jestem że szok płakać mi się chce..ale prywatnie jutro idziemy za 100zł i antybiotyku nie wykupywałam bo nie wiadomo co jutro przepisze...ehh boje się trzymajcie kciuki za nas..
mam koszmarny katar sienny co roku, do tego stopnia że jak jest kryzysowy dzień to potrafie sie zamknąć w łazience odkręcić krany i wegetować aż będzie lepiej. Żadne leki czasami nie pomagają a w ciąży nawet kropelki do nosa po tygodniu odstawić mogłam