O nie....przykro mi bardzoNiestety beta spadła z 309 na 180![]()
![]()
reklama
natalia16!
Fanka BB :)
DziękujęTrzymaj się!![]()
natalia16!
Mi teżO nie....przykro mi bardzo![]()
natalia16!
Dziewczyny niestety moja beta dziś spała z 309 na 180
doradźcie co teraz ?
Klemensa
Czekasz aż spadnie do zera. Jakby zaczęła rosnąć to lekarz lub izba przyjęć. Krwawisz?Dziewczyny niestety moja beta dziś spała z 309 na 180doradźcie co teraz ?
natalia16!
Właśnie nic, zero bólu brzucha. Jedynie cały czas utrzymuje mi się ból piersiCzekasz aż spadnie do zera. Jakby zaczęła rosnąć to lekarz lub izba przyjęć. Krwawisz?
Klemensa
U mnie pierwszym znakiem był właśnie zanik tego bólu i potem już przyszło krwawienie. Trzymaj sięWłaśnie nic, zero bólu brzucha. Jedynie cały czas utrzymuje mi się ból piersi
93kora
Moderator
Teraz niestety przyjdzie krwawienie.Dziewczyny niestety moja beta dziś spała z 309 na 180doradźcie co teraz ?
Trzymaj się
mi ginekolog zalecił tydzień po okresie zrobić betę żeby sprawdzić czy spadła do 0.Teraz niestety przyjdzie krwawienie.
Trzymaj się![]()
reklama
Cześć dziewczyny ! Dołączam do Was po tym jak zobaczyłam 2 kreski na testach ciążowych. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 28 stycznia, więc z moich wyliczeń 4 listopada ( ale pewnie będzie to przesunięte na później ). Nie robiłam Bety z krwi, jestem zapisana na wizytę do ginekologa na najbliższy poniedziałek. Myślicie że do za szybko ? I czy przed polecacie samemu zrobić betę z krwi ? Z racji tego że jestem świeżakiem w temacie rodzi się mnóstwo pytań 
Podziel się: