Katarineczka niedawno ja płakałam po stracie całego zęba także uszka do góry. Dorobi i będziesz piękna ♡
Linka ja od dawna nie mogę spać, ale dzisiaj ani razu nie wstałem i spałam od 24:30 do 8 rano. Szok
Aob już kiedyś pisałam którejś że pokrzywa najlepsza. Dostarcza mnóstwo żelaza tylko parzyć w liściach nie granulowaną. 2 tyg odczekać i znów . Mialam zrobiony screen od kol to poszukam.
Koalka kiedyś mi jeden lekarz powiedział "starych ludzi się już nie ratuje" tak mi to utkwiło w pamieci że na samo wspomnienie mam nienawiść

pietruszka,buraki też ale najbardziej pokrzywa
Ivi bardzo dobrze myślisz, zawsze Cię wyreczy w czymś kochana. Ty będziesz miała więcej wolnego. Dużo osób korzysta z takich usług chociaż na początku bez przekonania
Joasia to kiedyś musimy się spotkać

rzeczywiście rzut beretem ♡
Mamcia ja gdybym sie tak nie oczytala o kp to pewnie bym sie poddala bo w szpitalu 0 pomocy,tylko pytania w stylu "nie umie pani przestawić? " a dla mnie na prawdę było problemem przy pierwszym dziecku. Byłam tak zawzieta ze na 2 dzien po cc usiadłam po turecku i przystawialam. Jak szłam się kąpać to położne były w szoku ze już. Jednak to że mało masz wsparcia daje silnego kopa motywacyjnego jeśli jesteś zawzieta bo ja nie dam rady?
Przy Sz nie wiedziałam co i jak i za kazdym razem pytali czy dokarmiac. W pewnym momencie zabronilam bo chciałam sama ok...przynieśli małego a on za nic nie chce jeść. Na pytanie czy dali mu mm było "tak bo musi być najedzone bo ma zoltaczke i pod lampami nie ulezy..." teraz jestem bogatsza o doświadczenia...Nie będę się spinac niepotrzebnie ale też będę walczyć o swój pokarm a życie pokaże. U mnie po wyjściu spadł jeszcze z wagi i chcieli do szpitala wtedy 2 dni dokarmiałam a potem? Już sam relax z kp
Koalka podczas karmienia będziesz miała cudne,niestety po klapną. ..taki urok karmienia Potrzebują czasu na regenerację i znów są ok, ale ćwiczenia dużo dają
Keejti taki ma okres. Nie zmuszaj tylko dawaj to co chce,nawet jakby to było to samo. Przejdzie mu zobaczysz
Napisane na SM-G531F w aplikacji
Forum BabyBoom