Priinceseczka
Fanka BB :)
Ja juz mam. Od 24 sie je robi chyba do 28(tu nie jestem pewna czy do28)A czy któraś z was ma już skierowanie na glukozę ? W którym to tyg trzeba pić ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz mam. Od 24 sie je robi chyba do 28(tu nie jestem pewna czy do28)A czy któraś z was ma już skierowanie na glukozę ? W którym to tyg trzeba pić ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie daleko Krakowa przyjmuje w beblo dr Jaworek pulmunolog alergolog dziecięcy, moim dzieci pomógł jeśli chodzi o alergie i astmę jest bardzo dobry w tym co robi można się wystraszyć na początku bo ma dziwne podejście i zalecenia wizyta u niego to koszt 50 zł jedziesz i w każdy dzień cie przymierza bez problemuHej dziewczyny , sporo czasu mnie nie było, ale czytałam Wasze posty kiedy tylko mogłam :-) ostatnio nie mam zbyt dużo możliwości , bo znów perypetie z synkiem . Nie dość , że wchodzi w fazę buntu i wiele mnie.kosztuje trzymanie nerwów na wodzy gdzie ja straszną holeryczką jestem. Glownym problemem jednak jest znów zdrowie brzuszka synka. Mam nadzieję, że kolejne dZieciątko los oszczedzi od tych wszystkich problemów zdrowotnych. Przez cały kwiecień mały miał przewlekłą biegunkę 7-8 kupek dzinnie , wszystkie wyniki ksiazkowe . Dopiero po odstawieniu jakiegokolwiek mleka uspokoiło się i jest znośnie. Mimo to nie jest wciąż dobrze , mały jest ciagle na lekach i czekamy na naszą kolej na oddział alergologiczny o zgrozo 6 miesięcy szkoda , że dzicko nie ma problemu za pół roku tylko teraz :-( szukamy nadal lekarza , który mógłby pomóc mojemu synkowi , bo chyba nie ma nic gorszego jak niemo. Pytanie do Was dziewczyny z Krakowa czy kojarzycie dr Tokarza alergologa pediatre? Jakies opinie na temat dr może macie ? Będę wdzieczna. A zmieniając temat , prawdopodobnie będę miała synka :-) i się bardzo cieszę chociaż lekarz ma potwierdzić dopiero 19 lipca , mimo że moim marzeniem była córka to teraz jak już prawie jestem pewna cieszę się bardzo z chlopczyka i moim marzeniem jest tylko to żeby był zdrowy :-) Mam nadzieję , że nie macie bardzo za złe mojej nieobecności. Pozdrawiam Was wszystkie :-)