reklama

Listopadowe mamy 2016

Millagros to fajnie że udało się wesele. Dobrze że przeszedł ten ból, pewnie stres wziął górę
Jak pęknięcie to tylko dzidzi, tego się nie da pomylić ♡
Zamiast magnezu bardzo Ci polecam zakwas z buraków albo sok . Zobaczysz jak się polepszy. Udowodnione i sprawdzone ostatnio na znajomym bo miał ostre skurcze. Podpowiedzielismy mu i jak ręka odjal a brał już nie wiadomo co. Soki wielowarzywne też wspaniałe
Co do masażyto musisz poszukać kogoś z uprawnieniami dla ciężarnych.
Linka ja wczoraj miałam mega już kryzys z małym. ..
Jostyna i matko jak Ty dałaś radę w tak zaawansowanej :O

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gaga nie dziwię ci się bo podróż potrafi wykończyć

Opryszczka miałam w pierwszej ciąży zaraz na początku w sumie to zrobiłam test i wyszedł pozytywny i zaraz opryszczka więc byłam u zwykłego lekarza i przepisał mi bodajże zovirax już nie pamiętam ale ja wolę plastry i sposób jaki Joasia opisała.

Ja zaraz wybieram się na plac zabaw jest tam wodą i obok tężnie więc jest dużo chłodniej i cień to najważniejsze małą się pomoczy chociaż w ten gorący dzień.

Co do męża mego nie jest zły chłop tylko właśnie też mnie martwi to granie bo przeważnie o to się wszystkie kłótnie rozchodzą bo mu przeszkodze albo coś. Mam zamiar mu usunąć ale myślę czy w ten sposób nie pogorsze sytuacji.

W poniedziałek idę do fryzjera jupi. Dodalabym foty ale nie chce właśnie póki nie przejdziemy na zamknięty wtedy pokaże wam moja córeczkę :)
Miłego dnia

A ja myślałam że tylko mój gra w jakieś badziewia. ☺ ostatnio mu zapowiedzialam że ma czas do listopada by pożegnać się z tą grą.
U mnie też upał. Mam nawet wiatrak Ale co z tego jak od 9 nie mam prądu na osiedlu zaraz jajko zniose z nudów upał taki ze wychodzenie na zewnątrz odpada. Już poszłam na zakupy to później ledwo wpadlam na to 4 piętro.

Milagros najlepszego na nowej drodze życia :)
Ja chodziłam na masaże nog:) i teraz juz tez byłam :) a na zwykłych zreszta tez tylko wiadomo trzeba poinformować o ciazy wtedy inne uciski sa .

Dominika przykro mi przez te gry, moze spróbuj z nim pogadać ze nie masz nic przeciwko ale
Zeby to wypośrodkowal? Mój miał
Taki okres grał mega długo na początku zeszłej ciazy a km więcej ja chodziłam
Za nim ze ma isc do lozka bo jutro do pracy tym dłużej siedział , az w końcu zdałam sobie sprawę ze przeciez to on bedzie nie wyspany nie ja ... To zaczął ograniczać i teraz nie pamietam kiedy ostatnio grał... Ale nie wiem czy i Was to juz nie jakies uzależnienie - wtedy normalna terapia.

My dzis u dziadków od rana - kwiatki zasadzone na balkonie wiec bedzie kolorowo :) ładnie :)

No nic miłego dnia:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziewczyny ja od tego gorąca nie myślę, mózg mi się chyba wyłączył :D
Wiecie co jeżdżę do takiej dziewczyny na paznokcie żelowe i jadę we wtorek ale wymyśliłam że ostatni raz bo teraz fajnie a później co zrobię z bobaskiem i zamówiłam sobie zestaw do hybryd do robienia w domu, żel domowilam żeby były ciut trwardsze i się będę w domu bawić ;)

Gaga ile taki zestaw? Też myślałam bo w ciąży i na macierzyńskim fajnie mi rosną paznokcie. Pracę mam fizyczną i niestety zawsze mi się łamią paznokcie ...
Teraz musiałam delikatnie skrócić bo już się łamały od długości . Tylko ja lubię zmieniać kolory

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Diabliczka ten co ja mam z przesyłką 120 zł tylko nie jest na najlepszych lakierach a w zestawie jest 10 można kolory wybierać a stwierdziłam że na początek wystarczą mi tańsze żeby dojść do wprawy a też pewnie będę packac co chwilę bo na początku to będzie cieszyć tylko ze u tego samego domowilam jakiś ******* tam za ok 36 zł ale jeden koszt przesylki, na pewno z potrzebnych rzeczy nie było pedzli do nakładania żelu a żel zamówiłam u innego też tańszy za 23,99 z darmowa przesyłką jak chcesz to Ci wrzucę linki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry