Nie zaglądałam tu przez weekend ale odtatnio gorzej sie czuje. Hormony chyba mi zaczęły szaleć bo nie moge sobie znalezc miejsca. W nocy cos złego mi sie przyśniło, obudziłam sie o 5 i godzinę stałam w oknie wdychając świeże powietrze, a ten lek z tego snu moze duzo mniejszy ale trzyma sie mnie di teraz.
Witam nowe dziewczyny.
Karosznurek bardzo czesto jest tak, ze tata zaczyna szaleć jak juz maleństwo jest na świecie. Moj sie cieszył, chyba dlatego tylko ze ja sie cieszyłam, ale wczesniej uparcie twierdził, ze jeszcze nie teraz, zd jest za młody, ze nie mamy ułożonego życia itd... I choc dzidzia była planowana i pomagał mi w ciazy bardzo, to z brzuszkiem nie rozmawiał, ani go nie głaskał, na wizyty chodził jak musiał... A teraz ciagle powtarza ze syn jest dla niego najważniejszy i świata poza nim nie widzi.
Princeseczka a robisz normalną farbą czy jakąś specjalną delikatną dla ciężarnych. Ja pare dni temu pierwszy raz od stycznia ufarbowałam taką bez amoniaku i tak średnio mi wyszło. Włosy na czubku zamiast blond mam wpadające w rudy.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app