reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza niezły bagagan jakby to moja Zu powiedziała. A ja wciąż sie zastanawiam czy oni aby dobrze te szyjke mierzą.
A to w narkozie robią? Jak tak to przez welflon.
Współczuję stresów.
Cały dzień miałam dzwonić do mojej szyjkowej kolezanki z poprzedniej ciąży co miała 0,5 cm. Nie pamiętam w którym tyg urodziła. Na pewno był wcześniak, ale jest wszystko ok. Jutro do niej zadzwonie.

Emalkadream ja na szkołę żadną nie chodzę, bo polegiwuję.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny szkole rodzenia mam na NFZ. Zajęcia raz w tygodniu godzina teorii i 40min ćwiczeń. Byłam póki co raz tylko. Nie cwiczylam bo źle się czulam. Jutro Idę znów to zdam relacje nie odpowiadają mi dziewczyny z tej szkoły rodzenia no ale trudno...

Iza bardzo Ci współczuję, różnica między 5a 1.7jest spora .. możliwe że ułożenie rak ma aż taki wpływ ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Iza weflon na pewno Ci założą.. myślę że będziesz dostawać też chociażby elektrolity jak pić nie możesz czy glukozę w razie w... przynajmniej mi dawali..

Joasia i mnie się pojawiła wczoraj zgaga po sledziu :/ mam nadzieję że to tylko jednorazowe bo nie mam zamiaru tego przechodzić drugi raz
Mamcia no nareszcie podjęła decyzję :) super z tym pokojem
Izulka jesteś pod dobrą opieką kochana :*

Ja w pierwszej chodzilam do szkoły rodzenia a teraz spasowalam ale może by chodzić? Hmm Musiałabym zadzwonić i się wypytac kiedy jest. Mi się podobało ale wiadomo że za pierwszym razem wszystko nowe
Na ost wizycie miałam 2-3 kg więc słabiutko ale jeszcze tyle czasu. Nie chciałabym mieć dużo ale to wyjdzie. Z Sz przytylam prawie 20...może 16 . Już sama nie pamiętam . Zaczynałam z wagą jak teraz 67 także będę miała porównanie
Jutro chyba idę na glukoze bo we wtorek mam wizytę a czwartek dentysta na 12 , piątek na 8 ( myślałam żeby to połączyć ale chyba bym nie dała rady jakby mnie mulilo ) także raczej pójdę jutro. Aaa i można z cytryną jupi. Mam nadzieję że jutro też będzie taka wersja...
Co ja jutro będę robila tyle czasu jak chwilowo nie mam netu w tel. Chyba sobie doladuje bo zwariuje tam.
Dzisiaj mi ściągnęła kamień z zębów a potem poszłam na ryneczek po pyszności witaminowe. Mój dzieć bez drzemki bo z babcią nie zasnął i padł przed 21 nawet nie wiem kiedy :) Kazał wyłączyć światło i kotłował się chyba z 5 min...
A ja jestem głodna buuu. Zjadłabym morelek i brzoskwiń a tutaj muszę się wstrzymać przed jutrem aby mi nie skoczył ten cukier na Maxa

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza-trzymaj sie tam. Wkurzajace musi byc to ze jazsy mowi o innego :-/ miejmy nadzieje ze wreszcie sie Toba zajma tak jak trzeba.

Ja jutro wybieram sie na glukoze. Jakos sie boje o rekacje mojego organizmu na to badanie... mam nadzieje ze nie bedzie tak zle... najvorzej boje sie tego ze bedzie mi slabo:-(

Diabliczka, widze ze jutro razem bedziemy sie slodzily... :-) troche to pocieszajace:-)
Ja mam wizyte w poniedzialek u gina. Moglabym isc we czwartek albo piatek ale jakbym zwymiotowala to to wtedy juz nie bedzie czasu na drugie podejscie nastepnego dnia. Mam nadzieje ze bedzie dobrze :-)

Moja szkoła rodzenia zaczyna sie za mc, spotkania 2 razy w tygodniu po 2h. Szkola prowadzona jest przez położne ze szpitala w którym chcę rodzić, bezpłatna
Dziewczyny mam do Was pytanie. Przepraszan jeśli jest glupie Ale powiedzcie mi prosze jak to jest z macierzyńskim. Komu zgłaszam ze urodziłam, - w pracy czy w ZUS-ie? I ile mam na to czasu? I wtedy zgłaszam ze chce byc na rocznym lub półrocznym czy jakieś podanie musze pisać. Strasznie mnie męczy ta niewiedza. ...

reklama
Princeseczko to razem jutro walczymy :*
Basienka ja zglaszalam w pracy. Po terminie byłam 10 dni i już dzwonili do mnie ale jest jakiś konkretny czas na powiadomienie ( już nie pamietam) Ja od razu przez tel zglosilam ze idę na roczny a dodatkowo przynajmniej moja firma wysyła formularz do wypełnienia. Są 3 jeśli na roczny

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry