reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziękuję dziewczyny za życzenia [emoji8] przyda się zdrowie, miłość czy cierpliwość przede wszystkim hehe [emoji3]

Priinceseczka pewnie robi Ci tak przez duże różnice w poziomie cukru.. już powinno się unormować..

Ivi wracaj szybko do zdrowia!

Basienka a czym się tak stresujesz?

Ja zobaczę do kiedy dostanę dziś zwolnienie i jutro zadzwonie do pracy i podpytam...

Diabliczka no u nas też raz upał raz zimno jak nie wiem... i z basenu też ciężko skorzystać bo zanim woda się nagrzeje to już zimno...

Ja robię dziś ogórkowa i zaraz wyruszam pozalatwiac wszytko..

reklama
Aob, wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy i mam nadzieję, że pogodzicie się i spędzicie miły wieczór :)

Dla mnie glukoza straszna była, wypicie to jedno, obrzydliwe, bo nie lubię takich ulepków, ale do przeżycia, gorszy ten spadek cukru później (ja miałam już niecałą godzinę po wypiciu), tak słabo i źle się czułam, że prawie zemdlałam. Na szczęście panie oprócz leżenia pozwoliły mi napić się wody, a myślałam, że nie wolno. I potem jak czekałam drugą godzinę i znów robiło mi się słabo, to wypijałam kilka łyczków.

Dziś kurczak mi się marynuje na wieczór, a na jutro rosół zrobiłam i dla małej na dziś, a ona śpi i śpi, już godzinę temu powinna zjeść...

Aaa, co do szkoły rodzenia, to chodziliśmy poprzednio, płaciliśmy 300 zł za chyba 6 spotkań po 3 godz., ale już dobrze nie pamiętam... Generalnie dobrze wspominam, szczególnie pielęgnacja noworodka się przydała, ale jeden wykład był z panią położną ze Śląska, która była bardzo za "tradycyjnym" modelem rodziny i mówiła, żeby mężów za bardzo nie obciążać obowiązkami, bo mają pracę i męskie roboty w domu, więc mają prawo poleżeć przed tv z pilotem/gazetą... Jakoś nie zauważyła, że czasy się zmieniły, a poza tym wszyscy chodzili parami - chyba 6 par i żenujące to było dla mnie, że ona tak do dziewczyn przy ich partnerach się zwracała, a mój mąż to się śmiał :D

Witam się i ja :) wczoraj byłam prawie cały dzień u siostry a wieczór wywalalo mnie z bb a dziś późno wstałam później przyszła sąsiadka na kawe, byłyśmy też na zakupach spożywczych obkupilam się w słodkości ale 2 godz z głowy Jeszcze obiad robiłam placki ziemniaczane po węgiersku i dopiero teraz siadlam

Aob wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy a przede wszystkim miłości zdrowia i zrozumienia :*

Iza jak tam?

Wczoraj o wadze coś było ja już mam na pewno ponad 7 na plusie

Aa zapomnialabym najważniejszego dzwonili wczoraj z ujastka że echo serca mam mieć 9 sierpnia o 15

Iza, na straszne rzeczy tam musisz się napatrzeć :( Biedna dziewczyna, szkoda, że nie zapewnili jej bardziej "komfortowych" warunków:( Ja byłam sama na sali, tzn. z mężem i nie było w ogóle mieszania przypadków poronień z innymi...

Gaga, dobrze, że już znasz termin :) Smacznych słodkości :)

reklama
Iza-to jest okropne... do piatku juz niedaleko. Sprawdzali dzisiaj szyjke?

Ja odebralam wyniki badan.
Krzywa na czczo 88 (norma 60-92)
Glukoza po 1h 126 (norma do 180)
Glukoza po 2h 106 (norma 60-152)

Ale chyba mam poczatki anemii?
Morfologia:
Rbc 3.72 (norma 4-5)
Hgb 11.5 (norma 12-16)
Hct 33.7 (norma 36-46)
Pdw 11.6 (norma 12.5-19.5)

Mcv,mch,mchc,rdw-cv, plt, pmv,pct, p-lcr mieszcza sie w normach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry