• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Wiecie co to już ponad moje siły .. słuchajcie ja patrząc na nią zaczęłam się trząść jak galareta ,lzy jak groch ..skulilam się i leżałam ..przyszła babeczka pytać czy wszystko w porządku i rozniosła tabletki ..jak zobaczyła w jakim ja jestem stanie to chyba wszystkie kobiety ściągnęła wzięły mnie do siebie dały zioła na uspokojenie i kazały mówić co się dzieje...ja im powiedzialam to one mało same nie poplakaly się w ciągu 5 min zmienily mi sale na ta obok gdzie pisalam że tu imprezy muzyka..opierniczyly że wcześniej nie powiedzialam że mi tam źle i jutro mam rozmawiać z doktor o cc że przekażą jej że taka sytuacja ..ale mi dziewczyny zroby powitanie :) mówią zaraz cię rozbujamy :) teraz jest super ax chce się lezec :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana [emoji2]

Diabliczka, priinceseczka powodzenia na glukozie! Dacie rade[emoji6]

Basienka ja tak jak dziewczyny zglaszalam do zakładu pracy i tam już wysłali papiery i wszystko załatwili... teraz nie wiem bo umowa kończy mi się 31lipca i co dalej? Jest też jakaś mama w takiej sytuacji?

Nika nie musisz się chwalić kg ale wstydzić tym bardziej nie powinnas [emoji2] ważne że zrzucisz

My dziś mam 3rocznice ślubu no ale znów mieliśmy spięcie więc tak jak myślałam to obchodzić nic nie będziemy... zresztą mąż teraz w pracy a później ja do banku i do gin później poczta i małe zakupy a jak wrócę to już będzie czas na szykowanie małego do spania.. dziś nudzić się nie będę [emoji6]
Miłego dnia
Gratulacje :-) my za 3 tyg mamy 3 :-)

Iza dobrze że Cię stamtąd zabrano. Albo Ona albo Ty. Dla niej to ogromny dramat i do tego bądź co bądź z obcą kobietą w pokoju. Dziwię się że jest z tym sama bo na pewno ktoś kto byłby z nią nie pozwoliłby na to by nie była sama na sali.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza, dobrze się stało, szkoda tylko, ze musiałaś to przeżyć, tyle stresu :(
Ani dziewczyny w jej sytuacji nie powinny leżeć z innymi w ciąży i cierpieć, ze ktoś inny ma większe szanse niż one, ani te w ciąży nie powinny być narażone na taki stres... Powinny Cię od razu stamtąd zabrać, ale dobrze, że choć teraz... Pozytywne nastawienie jest przecież bardzo ważne :)

Też się cieszę ,teraz już jestem spokojna ..chodze pytam o ta dziewczynę to jeszcze jakiś czas temu zdzierala tynk z bólu że ściany korytarza .. co za dzień..ech. Mój mi tak podpadł że nawet nie chce słyszeć o jego propozycjach będzie Dawid i koniec :) a i jeszcze fajnie bo w pon zrobię tutaj sobie cukier :) lepiej tu poleżeć niż na korytarzu siedzieć tam gdzie chodze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza Dobrze że Cię przenieśli nie znioslabym takiej sytuacji...

Dziewczyny czy któraś miała pasy na kręgosłup zakładane w ciąży U fizjoterapeuty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry