reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Wiecie co to już ponad moje siły .. słuchajcie ja patrząc na nią zaczęłam się trząść jak galareta ,lzy jak groch ..skulilam się i leżałam ..przyszła babeczka pytać czy wszystko w porządku i rozniosła tabletki ..jak zobaczyła w jakim ja jestem stanie to chyba wszystkie kobiety ściągnęła wzięły mnie do siebie dały zioła na uspokojenie i kazały mówić co się dzieje...ja im powiedzialam to one mało same nie poplakaly się w ciągu 5 min zmienily mi sale na ta obok gdzie pisalam że tu imprezy muzyka..opierniczyly że wcześniej nie powiedzialam że mi tam źle i jutro mam rozmawiać z doktor o cc że przekażą jej że taka sytuacja ..ale mi dziewczyny zroby powitanie :) mówią zaraz cię rozbujamy :) teraz jest super ax chce się lezec :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana [emoji2]

Diabliczka, priinceseczka powodzenia na glukozie! Dacie rade[emoji6]

Basienka ja tak jak dziewczyny zglaszalam do zakładu pracy i tam już wysłali papiery i wszystko załatwili... teraz nie wiem bo umowa kończy mi się 31lipca i co dalej? Jest też jakaś mama w takiej sytuacji?

Nika nie musisz się chwalić kg ale wstydzić tym bardziej nie powinnas [emoji2] ważne że zrzucisz

My dziś mam 3rocznice ślubu no ale znów mieliśmy spięcie więc tak jak myślałam to obchodzić nic nie będziemy... zresztą mąż teraz w pracy a później ja do banku i do gin później poczta i małe zakupy a jak wrócę to już będzie czas na szykowanie małego do spania.. dziś nudzić się nie będę [emoji6]
Miłego dnia
Gratulacje :-) my za 3 tyg mamy 3 :-)

Iza dobrze że Cię stamtąd zabrano. Albo Ona albo Ty. Dla niej to ogromny dramat i do tego bądź co bądź z obcą kobietą w pokoju. Dziwię się że jest z tym sama bo na pewno ktoś kto byłby z nią nie pozwoliłby na to by nie była sama na sali.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza, dobrze się stało, szkoda tylko, ze musiałaś to przeżyć, tyle stresu :(
Ani dziewczyny w jej sytuacji nie powinny leżeć z innymi w ciąży i cierpieć, ze ktoś inny ma większe szanse niż one, ani te w ciąży nie powinny być narażone na taki stres... Powinny Cię od razu stamtąd zabrać, ale dobrze, że choć teraz... Pozytywne nastawienie jest przecież bardzo ważne :)

Też się cieszę ,teraz już jestem spokojna ..chodze pytam o ta dziewczynę to jeszcze jakiś czas temu zdzierala tynk z bólu że ściany korytarza .. co za dzień..ech. Mój mi tak podpadł że nawet nie chce słyszeć o jego propozycjach będzie Dawid i koniec :) a i jeszcze fajnie bo w pon zrobię tutaj sobie cukier :) lepiej tu poleżeć niż na korytarzu siedzieć tam gdzie chodze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza Dobrze że Cię przenieśli nie znioslabym takiej sytuacji...

Dziewczyny czy któraś miała pasy na kręgosłup zakładane w ciąży U fizjoterapeuty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry