reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti hmm ja to juz bym wola zeby było jutro południe ;) stres zaczyna mnie łapać :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi bedzie dobrze !:)

Kejti my mamy z tego samego rocznika chlopakow z tego co pamietam :) i ja tez daje w sierpniu do przedszkola prywatnego i tez byłam zaskoczona jak dostaliśmy miejsce tylko dzieki znajomościom kilka mcy temu jak pojechałam tak z dupy Franca sobie pooglądać tylko ... A w grupie mojego syna ma byc 20 osób ... Szok a tez prywatnych przedszkoli od grona tu jest u nas ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Kejti i EM Ka a dlaczego juz wasze dzieci do przedszkola? Pytam bo ja narazie nawet o tym nie pomyslalam a nasze dzieci w tym samym wieku. A ja zielona jestem w temacie przedszkolnym....

Ivi kciuki!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika2000 ja staram sie opracować swoj biznes ktory po macierzyńskim chce by ruszył pełna para , a dwa zamiast puszczać dziecku bajki podczas przygotowania obiadu wole by zrobił cos konstruktywnego z innymi dzieciakami , to główne argumenty za :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Katarineczko ojjj ja mam prawie wszystkie zęby do leczenia tak mi poleciały. Pod koniec lipca idę na wyrwanie korzeni co mi zostały :/
O kurde z tym tel :( a nie mogą jakoś nasciemniac?
Aob dobrze że przyjmuje płyny. Mój Sz też ostatnio miał ze 2 luźne ale przeszło
Princeseczko musisz mu to powiedzieć na spokojnie bo w złości można o jedno zdanie za dużo . Obowiązki po rowno
Keejti mi padły 2 aparaty i został tel. Wkurza mnie czasem bo muszę robić 10 zanim będzie ok a nie raz za pierwszym
Ja uwielbiam zdj i kocham robić. Już nie mam miejsca na dysku a żadne nie wywołane .
Magdalena26 odzywaj się częściej
Ivi super że to już jutro [emoji170][emoji170][emoji170] mocno trzymam kciuki
Linka miałam się pytać Ciebie odnośnie 500 Plus. Super oby jak najszybciej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry