reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny przepraszam że ja tak o sobie ale jestem śpiąca i już nie dam rady doczytać ..szwów nie będzie..napewno nie jutro ..w nocy dostałam skurczy i wszystko odwołane do momentu aż się uspokoi :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basienka jeśli ciśnienie byłoby wysokie mogłabyś zacząć się martwić. Ja swoją obrączkę i pierścionek zareczynowy zdjelam mimo tego, ze jeszcze nie puchne. Pomyśl jak byłoby Ci jej szkoda gdy musialabys rozciac... Także ja zdjelam i mam spokojna głowę, najważniejsza biżuteria bezpieczna :) Ja mam na plusie 2.5 kg, ale jestem duża baba, więc dzięki Bogu mam wolniejsze tempo :p

Diabliczka wiem, ze 0% to 0 ale jakoś mam opory. Moja córka też się cieszy z siostry :)

Iza spory ten Twój Maluszek :) Dziwne te zachowania lekarzy... Oszalec można także nie zazdroszczę sytuacji.
Lepiej zostać i być pod opieką cały czas niż wariowac w domu! Zaciskam za Was kciuki!!

Joasia to się nagadałaś z mężem...

Milagros powiedz mężowi, ze w ciąży się je nie za dwoje tylko dla dwojga.

K8sad to Wy macie w domu dwójkę dzieci a teraz bliźniaki tak? Dobrze rozumiem?

Iza - to niezła balanga musiała być w tym pokoju obok! :D a tak serio - trzymaj się i dobrze że jesteś pod opieką - wszystko będize dobrze, uszka do góry!

Ivi ja też jeszcze 2 w przedszkolu tyle ze u nas co mi się podoba przedszkole zamawia książki wiec nie są na mojej głowie i czas do końca września jest żeby za nie zapłaci no i papierniczych zeczy nie kupują rodzice tylko jest składka po 30 zł co pół roku na takie zeczy .. co jest dobre bo wszystko dzieciaki mają wspólne a i koszt niewielki bo 30 zł to kosztuje paczka kredek grubych ...

Ja muszę musze się rozejrzeć za przedszkolem dla Jasia bo mi do państwowego nie przyjęli ze względu na rocznik jakby był urodzony w terminie to by przeszedł a tak 9 dni po i urodzony w styczniu eh żłobek za drogi jest 700 zł to dużo , a ponoć jest wysyp prywatnych przedszkoli po wsiach niedaleko i można znaleźć takie gdzie w 250 zł się zmieszczą w opłatach ...

u nas w przedszkolu też kupują wszystko sami - rodzice tylko kasę dają.. Do przedszkola tylko ubranka, plecaczek itd . Ale do szkoły gorzej, bo podręczniki i część wyprawki we wlasnym zakresie włąśnie a reszta (kredki, bloki itd) to kupują oni.

NIE CHCE MI SIĘ UCZYĆ :D ratunku :D

Linka mnie wyprawka do szkoly/przedszkola jeszcze nie dotyczy dlatego nie pomyslalam... ale może uda się szybciej to ogarnac i pojechac choć brzuch i tak dużo będzie [emoji2] tego się nie przeskoczy [emoji6]

Ivi ucz się ucz [emoji2] jak opuszcza Cię siły to pomysł że to ostatnie godziny [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry