reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny przepraszam że ja mało pisze ale mi chyba psycha tu siadzie:( wczoraj powiedzieli że nic nie zrobią..szew odpada bo poja się żeby nie przebić pęcherza,jak pytam o pessar to też nie.. ;( mam tylko lezec,czekać i modlić się żeby za szybko nie leciało w dół :( tydz temu miała 1,4 jutro kolejny pomiar . Dzisiaj przenoszą nas na nowy oddział i będę z koleżanką przy dobrych obrotach na jednej sali dwu osobowej to chociaż nie będę tego wszystkiego oglądać co się tu dzieje..a tak poza tym to nic się nie dzieje takiego do opowiadania, nie ma przygotowań ,nic nie kupuje... ech ..trzymajcie się ciezaroweczki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katerineczka, tule co sie dzieje ze zle sie czujesz?
Ja ubranka zaczelam kompletowac wczesniej bo nie mialam kompletnie NIC. Gdybym miala starsze dziecko to pewnie spoczywalabym jeszcze na laurach, bo mialabym swiadomosc tego ze zawsze jakis wor ubranek sie znajdzie, kocyk czy przewijak. A teraz nie chce tez zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile bo nie wiem czy podolalbym finansowo. Wyprawka dla malucha to nie oszukujmy sie spory wydatek. A jak mowie mojemu ze umowilam sie z babeczka na uzywki za pare groszy to juz kreci nosem zebym nie fisiowala... on nie ma swiadomosci co ile kosztuje...dla niego wyprawka to chyba tylko wozek i lozeczko-przynajmniej tego mial swiadomosc a reszta to moze z nieba spada :-D

Iza-a nie macie innego szpitala? Przeciez ryzyko przebicia pecherza jest chyba zawsze... moja mama miala szew zalozony jak ja bylam w jej brzuszku i to bylo 26 lat temu...lekarz pytal czy chce ciaze donosic jesli tak to yrzeba szew zalozyc i zalozyli.

Hej.
Chyba mi się udzieliła też zła passa. Nic mi się nie chce,wszystko mnie drażni...
Niedzielę spędziliśmy u teściowej na obiedzie a potem grillu także mały się wyszalał na fest. Byli znajomi mamy z wnuczka także super.
Od rana do południa non stop lało ale potem już było lepiej. Tęsknię za prawdziwym latem,słońcem i upalem. .. basen ciągle stoi nieużywany. Niby dop połowa lipca ale już. ..
Wczoraj Sz był bardzo grzeczny,raz tylko krzyknął a tak to super razem spędziliśmy czas . Sami byliśmy od 7-21
Poszedł.po 23 spać a już budzik się od 5 :/ ja nie mogłam nawet siku zrobić bo ciągle się budzil. Od 6 to już otwierał oczy i przetrzymalam fo do 7. Co mu się dzisiaj stało
Ja teraz objadlam się cebuli i chyba mam zgage
Co do ubranek to popiore pod koniec sierpnia,może początek września. Muszę przejrzeć co mam bo Sz to z wiosny ale sporo kombinezonow mam.
Koszule do szpitala też mam tyle że z krótkim ale nie będę kupowała z długim bo ja nie używam na co dzień .
Na pewno zakupie staniki, termometr elekt, podkłady na łóżko (2 chyba mam) , wózek , spiworek na zimę itp

Edit
Iza i jak z tą babka i tym dzieckiem bez noska...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Iza jak to cię wypisują? Dostaniesz jakieś leki?
Dziewczyny mam pytanie, mam zrobić obciążenie glukozą tylko mam problem, do mojego lekarza chodzę prywatnie i wszystkie badania również robię prywatnie, zadzwoniłam do laboratorium aby umówić się na badanie a pani mi mówi, że muszę mieć zlecenie od lekarza jaką dawkę glukozy mają mi podać. Ja nie mam nic takiego od mojego lekarza, kazał mi zrobić i tyle. Jak było u was?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry