• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny mam wyniki, ale kurna nie wiem bo jakos inaczej sa te normy podane niz pierwszym razem. Wtedy mialam jasno napisane normy dla kobiet w ciazy naczczo, po godz.i po 2 godz.
Czy ten wynik po godzinie (149) nie jest za duzy? Pomozecie?
Wklejam foto wynikow

Załączniki

• 2016-08-22 15.46.09.jpg
    2016-08-22 15.46.09.jpg
    255,7 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
Moja mi siada teraz na brzuchu młoda ja kopię a ona udaje że nic nie czuję :)

Ja też się trochę boję czy sunia nie będzie się czuła odrzucona ale myślę że dam radę bo jest łagodna i lubi dzieci bo one ciągle śpią więc ma koło kogo się położyć :)

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Witam się i ja tak na szybko pisałam wam że chłopcy mieli gorączkę przez dwa dni jakieś półtorej tygodnia temu i potem bolało ich gardło mnie zresztą też , dziś byłam u pediatry bo Jasiowi zaczęła schodzić skóra z palców u rąk i nóg ... i o zgrozo przeszli Bostonke ja mam na jednej dłoni dwie krosty i mi powiedziała ze tez przeszłam jutro wizyta u gina czy któraś się orientuje jak to wpływa na ciążę ???

Princeska ja wszedzie czytałam ze do 140 norma po godzinie i dwoch. Ale u Ciebie tam podaja zupelnie inne normy. Takze nie wiem. Może zadzwoń do lekarza.

Gaga psiunio cudowny.
Gwiazdy mojej mamy też poduszkowce. Aya ta niżej wróciła do nas ostatnio 3 lata i 5 dni po zaginięciu taka to historia. Trafiła do weterynarza który sprawdził chipa i okazało się ze to nasze pies.
1471874646841.jpg
śmiejemy się że teraz są dwie kierowniczki na podwórku.

Ładny ten pajac z pepko u mnie nic takiego nie widziałam.

Linka z bostonka nic nie pomogę.

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Załączniki

• 1471874646841.jpg
    1471874646841.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 197
Princeseczka wychodzi że nie masz u mnie takie same normy już Ci podsylam foto :)
uploadfromtaptalk1471875119689.jpg

Gaga moja też lubi się bawić ale jest przy tym nachalna k tylko tego się obawiam :(

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471875119689.jpg
    uploadfromtaptalk1471875119689.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 198
Linka niestety nie wiem co to bostonka :(

Emalka psiunie ślicznie i jak dobrze ze malutka się znalazła :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry