Joasia_1986
Fanka BB :)
Skrzat kto chodzi ten chodzi. Ja w ubiegłym miesiącu wyszłam 2 razy. Dziś wyjde trzeci - do gina.
Milagros ja nawet mam apetyt, ale zaczne stopować słodycze, bo widzę, że rossssnę [emoji6]
A tak w ogóle to mam dość często skurcze Braxtona-Hicksa. Nie kojarze tego z poprzedniej ciąży w takich ilościach, bo byłam na no-spie i pewnie łagodziła, ale przyznam, że mnie to strasznie wkurza.
Jestem w 30 tygodniu ciąży
Milagros ja nawet mam apetyt, ale zaczne stopować słodycze, bo widzę, że rossssnę [emoji6]
A tak w ogóle to mam dość często skurcze Braxtona-Hicksa. Nie kojarze tego z poprzedniej ciąży w takich ilościach, bo byłam na no-spie i pewnie łagodziła, ale przyznam, że mnie to strasznie wkurza.
Jestem w 30 tygodniu ciąży
Nie wiem tylko gdzie ta decyzja zaginęła- albo listonosz zapomniał zostawić awizo albo ktoś odebrał za mnie np. teściowa i zapomniała mi dać...
Będę musiała zadzwonić do Urzędu, czy decyzja była odebrana.
ale drugi raz na dalmatyńczyka bym się już nie zdecydowała. Jeśli miałam bym teraz kupić pieska to jedynie jakiegoś malutkiego. Duży pies+ średnie mieszkanie+ duża rodzina to nie jest najlepsze połączenie.