Hej,
Co do rozstępów to ja niestety mam po Basi, teraz juz sa prawie białe ale zastanawiam sie czy wyjdą kolejne

aczkolwiek juz nie wiem gdzie? No nic takie uroki. Hemoroidy mi sie przy Basi zdążyły to używałam maść i było ok potem ustąpiły. Włosy tez mi wlasnie trochę lecą co mnie martwi, bo po porodzie lecą jeszcze bardziej:/ ja polecam szampon z Vichy mi zawsze pomagał
Ja sie budzę ostatnio około 4/5 i potem jakaś godzinę nie mogę spać, bez sensu, za chwile Basia rusza do szkoły, wiec i tak bedzie trzeba wstawać przed 8 ale na szczęście nie ja ja będę woziła [emoji28] mi pozostanie odbieranie o ile lekarz pozwoli, a jak nie bedzie trzeba zorganizować dyżury sasiedzkie[emoji848][emoji3] na szczęście Basia ma tu dwie koleżankami w domach obok, jedna w 3 klasie, druga w 2 plan im sie w kilka dni pokrywa wiec powinnismy ogarnąć w razie mojego uziemienia teraz i po porodzie zanim będziemy mogli spacerować.
Dzisiaj do mnie przyjaciółka przychodzi i będziemy piec ciasto śliwkowe, ja nadzór zdalny co by sie nie przemęczać mi powiedziała [emoji38][emoji3] he he kiedy będę sie mogła uaktywnić[emoji29]
Wrócił mój pies po 1,5 miesięcznych wakacjach, wiec o 6 miałam nalot w łożku lizania [emoji39] w ogóle wreszcie cos sie kręci, wącha, dom żyje

Basia tez wróciła od dziadków wiec pełna chata [emoji4] mieliśmy dzisiaj niezły czworokąt w łożku [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom