reklama

Listopadowe mamy 2016

Izulka musisz dużo wyluzować bo jeszcze gorzej sobie robisz na psychikę. Nie oglądaj durnych filmików. Ja przed pierwszym na nic nie patrzyłam tylko poszłam ciemna. Potem raz obejrzałam cc i tyle. Teraz też niż nie włączam. Trzymaj się dzielnie tam i nie daj emocjom. Zapowiadają piękną pogodę to wyjdź i pooddychaj świeżym powietrzem, kup sobie kwiatki i poczuj przyjemną aurę

Ja dzisiaj cały dzień mecze się z zgagą ...już nie mam sily

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katerineczka no udało mu się jak nigdy dotąd. Choć tort był dokładnie taki jak myślałam, to kupił mi zegarek nad ktorym od jakiegoś czasu sie zastanawiałam i tylko poszedł wymienić kolor. Potem nawet sam sie z siebie śmiał, dlaczego wziął niebieski...bo przecież znając mnie musi być róż [emoji41]
No i mam taki nabytek.
1474837774135.jpg

Jestem w 34 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1474837774135.jpg
    1474837774135.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 202
Iza nie denerwuj sie. Moja koleżanka juz drugi tydzien chodzi ze zgładzoną szyjką i lekkim rozwarciem, a Ty leżysz i wierzę, że jeszcze wytrzymasz ze 3-4 tygodnie minimum jak nie więcej. Ale tylko spokój Cie uratuje. Trzymam kciuki.

Milagros a ja z luteiną sie dopiero rozkręcam. Powiedziałam ginowi żeby mi przepisał, bo czuję coraz częściej ten brzuch. Mam zapas do konca 37 tygodnia.

Jestem w 34 tygodniu ciąży

Joasiu to pogratulować męża :)
A co do porodu to ja też jestem pierwiosnka i przecież nie ja pierwsza rodze. Miliony kobiet rodziły i urodziły. Niestety tak to jest wszystko skonstruowane ze będzie bolało, czy sn czy cc. Ale to jest teraz nasze główne zadanie mamy dać życie. Są lekarze i polozne, które pomogą. A dodatkowo partner to w ogole komfort. Boję się jak cholera ale nie można panikować. Już nie da się nic cofnąć. Ja bardzo długo czekałam na nasz cud i wierzę, że wszystko skończy się dobrze. I wszystkim nam tego życzę. Damy radę dziewuchy!!!
A u nas są sale dwuosobowe, ale sa parawany.

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Iza w naszej sytuacji moze nie masuj lepiej prodod przeżyjemy kochana :* łykaj wiesiołka - ja juz zaczęłam .

Emalka taki strach zawsze bedzie :) bo każdy porod moze byc inny :)

Ja ogladam przed pierwszym cud narodzin i tego kossakowskiego jak sie poddał tym próba porodowym :) w teraz nie ogladam :) bo każda rodzi inaczej :) poza tym co wazne nic sie nie pamięta za chwile dopiero jak sie skupisz :)

Joasiu zegarek super :) daj mężowi 1zl za niego :) fajnie ze maz sie spisał :)

Ja tez nie zamierzam jeszcze nic odstawiać :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzien dobry mamusie.
Mnie znowu dopadl bol bioder [emoji36] Mialam 1.5 tygodnia spokoju a dzisiaj znowu pol nocy sie wiercilam. Noe dosc ze boli podczas lezenia to podczas siedzenia takze. Czyzby maly nizej zszedl? Tego dowiem sie na czwartkowej wizycie.

Joasia-sliczny ten zegareczek:-) brawo dla meza! Ja nie oczekuje od mojego ze upiecze mi kiedykolwiek tort! Ba ja tez zawsze kupuje gotowce ;-)

Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]

Witam

Na chwile zniknąć i ciężko nadrobić później ....

Ja dziewczyny nigdy się nie golilam do porodu jak była potrzeba robiły to położne ale tylko przy pierwszym porodzie bo wtedy miałam nacięcie ... Co do lewarywy tez nie robiłam nigdy przy dwóch poradach oczyscilam się sama w domu w pierwszych bólach dostałam biegunki , a w 2 kolejnych poszło podczas nic krępujące przy pierwszym party razem z wodami położne pierwsze co już mają miskę przygotowana , wymywaja po ...

Joasia, czyli mąż pamiętał i się przygotował, a nie wierzyłaś w niego :D Super zegarek :)

Ja też jeszcze nic nie odstawiam, nie chcę, żeby się zaczęło przed wyznaczonym terminem...

Poród i cc obejrzałam po razie długo po swoim i jakoś mnie nie ciągnie, żeby to powtarzać :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry