Katerineczka- fajny pomysł z tm wideo rejestratorem - po południu pojadę po sklepach to się rozejrzę za czymś takim.
Joasia- jeśli chodzi o grę to niestety odpada bo to tak jakbym bata sama na siebie skręciła. Mój M i tak jest uzależniony od wszelkiego rodzaju gierek, ostatnio mniej gra na X- boxie, ale a to nadrabia na komórce.

Kupiłam mu ją na imieniny, a później żałowałam bo ośmielony dużą pamięcią ściągnął multum gier i grał nawet po nocach.Teraz gdy się dziecko ma urodzić nie ma co prowokować losu

Potem wołami go do tego nie odciągnę...
Skrzat- Wysłałaś Basię do szkoły jako 6 latkę?

Ja miałam dylemat bo moja córcia też ma 6 lat, była diagnozowana w poradni psychologiczno -pedagogocznej i jak najbardziej okazało się , że nadaje się do szkoły( ma tzw. pełną gotowość szkolną) ale wszyscy mi w koło odradzali posłanie jej do szkoły łącznie w nauczycielami w przedskolu i zrezygnowałam ostatecznie z tego pomysłu. Jak córcia radzi sobie w szkole?
Kliska- zdrówka życzę. Jak tam sprawy cukrzycowe? Ostatnio jakoś przestałam całkowicie zaglądać na wątek cukrzycowy... U mnie cukry na ogól w okolicach 120-125 i nie wiem co powie diabetolog. Szczerze to nie stosuję bardzo rygorystycznej diety bo na tamtej chudłam.
Wykluczyłam białe pieczywo, ciasto, drożdżówki i inne słodycze oraz słodkie napoje i cukier w czystej postaci. Resztę jem normalnie. Dziś mam wizytę u diabetologa - zobaczymy jak to będzie.