reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny czasem na tel moze sie nacisnie niechcacy jakas ocena - sama kiedys tak zrobilam i nawet nie wiedzialam, dopiero wlasnie ktos mi zwrocil uwage :) Teraz patrze i jak co to cofam ocene.
Co do banku ja nigdy nie mialam zadnych komplikacji konto mam od jakis 7 lat w PKO BP co prawda moze nie ma jakis super propozycji do zaoferowania ale juz tam....bank dosyc pewny, a konto mam dlatego ze kredyt w nim i juz tak sie ciagnie :)

reklama
Katarineczko spełnienia marzeń
Joasiu super prezent a tort też ślinka cieknie[emoji14]
Skrzatq super że już razem. Dzięki ja pytałam [emoji6]
Firana jakbym miała małą walizkę to na pewno bym ją wzięła zamiast torby. Nie trzeba nieść tylko ciagniesz na kółkach

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jesli któraś jest z Łodzi to moze zainteresuje Was takie wydarzenie :) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1784112551831229&id=100006975046253 napisać wpadnę potem :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witam sie o poranku.
Kawkę pije i sie lenie do 14, puki po młoda nie pojade. Pies leni sie oczywiście ze mną :P
Wątek ocen wątków pojawił sie przed chwila na wizytowym, wiec mysle ze to przypadek, ja nawet nie wiem gdzie to kliknąć ?[emoji15] mam nadzieje ze mi sie nie zdarzy.

Wczoraj sie nie mogliśmy wyrobić by Basie położyć spać, ona ma problemy potem ze wstawaniem a z tych dzieci co nie lubią szybko zasypiać:( dziś rano nieprzytomna. Zastanawiam sie jak ogarnę dwójkę by Basia o 20:30 najpóźniej była w łożku. Zaczynam sie cieszyć ze to zima bo łatwiej, latem to ona do 22:30 potrafi na dworze w ogrodzie biegać :P

Mama4 pytałaś jak Basia ze szkoła. U nas nie było opcji przedszkola, nie chciałam jej robić krzywdy bo ona czekała na szkole, przygotowywali sie do tego w przedszkolu, jej dwie sąsiadki sa w szkole wiec dla mnie decyzja była łatwa, zawód na jej twarzy ze musi zostać w przedszkolu byłby dramatem na jej psychice, bo ona odliczała dni juz. Basik radzi sobie dobrze, co prawda zadają im bardzo duzo wiec trochę cieżko było na początku z zadaniami domowymi zwłaszcza ze pogoda na dworze piękna i zabawa kusiła, ale juz jest coraz lepiej. Wiadomo ze to 6latek i czasem cieżko jej sie skupić nad takim zadaniem, ale po prostu trzeba z nią inaczej pracować a pisanie literek idzie jej coraz sprawniej wiec i zajmuje coraz mniej czasu;) Wydaje mi sie ze te 6 lat to dobry wiek, ona jest w klasie samych 6latkow :) Chodzi dumna jak paw z tornistrem i wlasciwie do szkoły to na skrzydłach :) pomału poznaje klasę ale jest ze swoją najlepsza koleżanka z przedszkola!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry nie spać wstawać ;)

Iza właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci coś napisać :D bo Ty ostatnio o tym kroczu pisałaś, że między dziurkami twardą masz skórę i że sekator będzie potrzebny a nam właśnie na szkole rodzenia mówiła położna, że jeżeli się nacina krocze to nie w stronę drugiej dziurki tylko na skos żeby właśnie w razie w nie poszło za daleko w stronę anusa

mnie jak zwykle pies obudził ;)a sam skubany śpi dalej, on skuczy dopóki nie wstanę, siadam w salonie a on dalej tnie komara :D:D:D towarzystwa szuka

wczoraj żaden kurier nie dojechał to dziś już na pewno przyjadą:p

Miłego Dnia Wam życzę :)

aa bym zapomniała jeszcze o jednym ;) bo mój to co na umowie ma na konto a resztę do ręki ale on bierze tyle ile jest nam potrzebne a reszta mu się odkłada i wczoraj poszedł do tego swojego szefa żeby mu przyszykował kasę, bo ja mu żyć z wózkiem nie daje :p:p:p na co jego szef żebym wybrała wózek a on go kupi na co mój że go chyba po***doliło a szefo że nie będzie kupował żadnych ubranek czy carów tylko już na pępkówkę kupi ten wózek ale mój i tak odmówił

Hej laseczki!:):)

W temacie prezentów- mój maz ostatnio dostał djambo do grania :) i jest zachwycony:):)

Ja zjadłam śniadanie, kończę pic kawe i lecę "zasuwać" w domu:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej.
Dane i otrzymane oceny można sprawdzić najpierw najeżdżając kursorem na swoją nazwę użytkownika w prawej, górnej części strony( tuż obok przychodzących i powiadomień). Następnie trzeba kliknąć Twoja strona profilowa i wejść w ten sposób na swój profil, po lewej stronie pod awatarem i informacjami o ostatniej aktywności i innymi jest tabelka z ocenami- w jednej rubryce są oceny otrzymane, w drugiej dane. Ot i cała filozofia;-) ;)

Ivi- co to djambo?

Gaga- ja tam bym brała wózeczek. Chyba raczej używki nie proponował ale i tak już chyba przepadło więc pupa zbita...

Skrzat- u mnie są podobne problemy ze spaniem i to właśnie u Emilki. Najstarsza te sprawy już sobie sama reguluje, synek o najpóźniej o 20.45 już chrapie, najmłodsza zasypia zawsze pierwsza ok. 19.30-20, a Emilka szalałaby najchętniej do 23, a później jej dobudzić nie można. Bywało, że jej pozwalałam na takie wybryki w weekend i później w tygodniu nie mogła się na powrót przystosować. Teraz codziennie włącznie z weekendami i świętami kąpiel po 19., bajka w telewizji , czytanie bajek i lulu.

Jeszcze wracając do tych toreb szpitalnych to pasuje wziąć coś co spokojnie i bezproblemowo można włożyć i wyciągnąć spod łóżka.

Byłam wczoraj u diabetologa i na całe szczęście wygląda na to, że obędzie się bez insuliny. Mam się dalej pilnować z dietą i powinno być ok.:happy2: A w czwartek mam gina, ciekawe ile maluch przybrał, strasznie duży mi się wydaje. Nie daje mi łobuz spać w nocy. W dzień jest w miarę spokojny, a jak tylko się położę to strasznie się wierci. Tak jakby przeszkadzało mu moje leżenie na boku, uspokaja się na wznak, ale ja nie dam rady tak spać i nie wiem co z tym fantem począć. To już kolejna noc kiedy kopniaki i wiercenie budzi mnie po kilka- kilkanaście razy w ciągu nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry