Witam sie o poranku.
Kawkę pije i sie lenie do 14, puki po młoda nie pojade. Pies leni sie oczywiście ze mną

Wątek ocen wątków pojawił sie przed chwila na wizytowym, wiec mysle ze to przypadek, ja nawet nie wiem gdzie to kliknąć ?[emoji15] mam nadzieje ze mi sie nie zdarzy.
Wczoraj sie nie mogliśmy wyrobić by Basie położyć spać, ona ma problemy potem ze wstawaniem a z tych dzieci co nie lubią szybko zasypiać

dziś rano nieprzytomna. Zastanawiam sie jak ogarnę dwójkę by Basia o 20:30 najpóźniej była w łożku. Zaczynam sie cieszyć ze to zima bo łatwiej, latem to ona do 22:30 potrafi na dworze w ogrodzie biegać
Mama4 pytałaś jak Basia ze szkoła. U nas nie było opcji przedszkola, nie chciałam jej robić krzywdy bo ona czekała na szkole, przygotowywali sie do tego w przedszkolu, jej dwie sąsiadki sa w szkole wiec dla mnie decyzja była łatwa, zawód na jej twarzy ze musi zostać w przedszkolu byłby dramatem na jej psychice, bo ona odliczała dni juz. Basik radzi sobie dobrze, co prawda zadają im bardzo duzo wiec trochę cieżko było na początku z zadaniami domowymi zwłaszcza ze pogoda na dworze piękna i zabawa kusiła, ale juz jest coraz lepiej. Wiadomo ze to 6latek i czasem cieżko jej sie skupić nad takim zadaniem, ale po prostu trzeba z nią inaczej pracować a pisanie literek idzie jej coraz sprawniej wiec i zajmuje coraz mniej czasu

Wydaje mi sie ze te 6 lat to dobry wiek, ona jest w klasie samych 6latkow

Chodzi dumna jak paw z tornistrem i wlasciwie do szkoły to na skrzydłach

pomału poznaje klasę ale jest ze swoją najlepsza koleżanka z przedszkola!
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom