Dzień dobry!
Ale popisalyscie

jesli macie jakies watpliwosci jak to przy porodzie bylo to moze dokumentacje warto wziac? Ja zamierzam podanie napisac do tego szpitala gdzie rodzilam bo to wszystko bylo za szybko i nie wiem co dostawalam nawet.
Princeseczka ja mialamvw sumie podobnie jak dziwwczyny tu opisywaly, cewnik zakladany przed znieczuleniem a wyjety po spionizowaniu. Bolalo zakladanie
A golilam sie sama tak jak zawsze na lyso wiec w szpitalu nie bylo potrzeby.
Jak tak czytam i przypominam sobie ta cesarke to tym bardziej chce sn. W poniedzialek mam wazne badanie u okulisty i mam nadzieje zielone swiatlo
Od dzisiaj zaczynam pic liscie malin i po wiesiolka musze sie wybrac. No i chyba zalicze fryzjera
Koalka słabo wyszlo z tym spiworkien ;/ a do fotelika do auta i tak pewnie ten by był za gruby wiec chyba do przezycia
Gaga fajne te ponczo grube jest czy taka dresowka?
Skrzat ja tez w sumie nie mam ;d tzn mam spiworek z mozliwoscia zapiecia w foteliku to tak na poczatek i mam kombinezon gruby na 68 i tak sobie uswiadomilam ze zima pewnie wypadnie na 62 a 68 przydalby sie przejsciowy i takto ale tez poczekam, poprzegladam uzywki tym bardziej ze na 62 chcialabym sie obyc bez kombinezonu a za to z plaszczykiem tak aby byl na swieta i chrzest. Zachorowalam na taki piekny z reserved za 120 zl! Masakra
A co wy tak z tymi prezentami dla swoich ? Ja tez sie wczoraj rozgladalam bo dzien chlopaka, niby nie obchodzimy i nigdy mu z tej okazji prezentow nie dawalam ale chciałam zeby mu bylo milo
Jestem w 33. tygodniu ciąży <3