reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamcia no to jest prezent na medal [emoji6][emoji6][emoji6]
Skrzatq a pewnie że weź Panią to Ci ogarnie a Ty będziesz spokojniejsza...

Za mną wczoraj chodziły jeżynki ojjj myślałam że wyjdę z siebie [emoji23][emoji23][emoji23] dostalam wieczorem [emoji6]
Najadlam się kanapek z pyszną kielbaska i pół nocy ze zgagą jak trala

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka

To nie wiem jak inaczej wkleić ten link z fb ;(

Kolka to oszuści:/ ten tez oglądałam , ale zamówiłam w końcu z concorda ,'zobaczymy koedy przyjdzie :) a dzis mi przyszła
Wlasnie przesyłka ze
Smyka dzwonił
Kurier ze bedzie ale mnie nie ma ma zostawić u ochrony :) cieszę sie

O dzien faceta ! Zapomniałam ! No
Ja jeszxzE sexu no way, mój biedny od początku bez praktycznie, w poprzedniej ciazy tez musiał
Sie obejść smakiem
A tez lubi moje kształty :) to podświadomie facetów kręci ze
Jestesmy takie płodne :)

Oj Pani do ogarnięcia to skarb :) ja zamierzam swoją juz poumawiac
Do końca roku :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

mama czwórki - w każdym Banku może Ci się to przytrafić... Spokojnie- pieniądze napewno zwrócią. Piszę Ci to jako pracownik banku ( na szczeście nie Paribas ). Zreszta wydaje mi się że każdy bank powinnien Ci zaproponować tzn " warunkowy zwrot gotówki"... Tzn dziś Ci przelewają tyle ile pobrali Ci 2krotnie- a ty piszesz oświadczenie że jeśli reklamacja będzie negatywnie rozpatrzona, to bank ma prawo zablokować Ci środki. Bynajmiej mój pracodawca coś takiego preferuje.
Rozumiem że sytuacja zdarzyła się podczas wyciągania pieniedzy z konta?

Keejti ja miałam robione pare dni temu tzw laserowanie siatkówki. W trakcie badań lekarka zauwazyła że na lewym oku pojawiły się dziurki- które mogą spowodować odklejenie się siatkówki... zapisała mnie na zabieg na NFZ . Robiłam do 3 dni temu... i za 7 dni mam iść do kontroli. I ponoc dzięki temu zabiegowi moje oczy są chronione.

Katusia a Tobie co nie pasuje w mojej wiadomości na wątku wyprawkowym, że dostałam ocene "niezbyt mądre" ?

Oj przepraszam. To niechcący. Musiałam cos napstrykac. Czytam tylko na Tel, który zaliczył juz pare razy podłogę i ma pająka na ekranie. No i na leżąco. Czasem mi sie tel wymsknie i lapie go na szybko.
Przepraszam, naprawdę bylo to niezamierzone.

Milagros-czy zwykle bokserki mozna podciagnac pod cos zwiazanego z seksem? :-D bo swojemu kupilam bokserki zeby jednak dac mu cos na dzien chlopaka bo prezent glowny sam wynalazl 2 tygodnie przed

Ja dzisiaj od godz.2 nie spie. Nie moglam w ogole spac, ale nie czuje sie nie wyspana...o.O myslalam cala noc o moim malym skarbku :-) on tez sporo nie spala kopal mnie a ja go glaskalam tzn.swoj brzuch glaskalam
Chcialabym miec go juz przy sobie.
Rano wzielam sie za prasowanie i tak mysle co naszykowac malemu na wyjscie ze szpitala. Mam jeden taki gruby pajac i tak mysle ze pod spod body na krotki rekaw i skarpetki cienkie a na pajac ten kombinezon misiowy- on nie jest bardzo gruby. Pozniej w foteliku i tak bedzie ten spiworek z Auchan i ewentualnie jeszcze kocyk jak bedzie bardzo zimno. Znajac zycie moj tak "napali" w samochodzie ze mi bedzie ciezko wytrzymac :-)

Na smyku znowu rabaty :-P

EmKa-podziwiam za wstrzemiezliwosc :-D ja mam taaaka ochote ale boje sie na tym etapie. Jutro wizyta u gina i zobaczymy co on powie.

Mamo czworki-prezent na dzien mezczyzny rzeczywiscie byl zwalajacy z nog :-)

W ogole jak Wasi faceci zareagowali na wiesc o pozytywnym tescie ciazowym? :-)

Gdzie jest Aob? :>

Basieńka -dziękuję- nie zależy mi aż tak bardzo w tej chwilii na gotówce więc poczekam ten miesiąc. Tym bardziej, że na tym koncie miałam też trochę oszczędności więc tragedii nie ma.
Odnosząc się do Twojego pytania wypłaty o których pisałam miały miejsce 19.09 i oczywiście od razu zostało o nie pomniejszone saldo dostępne. Księgowanie ich nastąpiło dopiero w dniu 21.09 i wtedy zostało pomniejszone o nie tylko saldo księgowe.Po czym powtórnie ktoś zaksięgował te same wypłaty ( już raz zaksięgowane 21.09)dnia 26.09 i pomniejszył o nie saldo księgowe, a tym samym saldo dostępne. Nie wiem na ile to bedzie jasne co napisałam ,chociaż jako bankowiec to pewnie rozgryziesz to bez problemu.

Jak tam dziewczyny pakowanie do szpitala?[emoji6] na fb listopadowkach dziś urodził się Oliwier termin 1 listopada [emoji4]

Ja jestem teraz u mamy w Radomiu ale jak wrócę po weselu do siebie to w przyszłym tygodniu muszę się już spakować i sprawdzić co mi brakuje ewentualnie.

Dostałam dziś maila z feedo że jest promocja do -59% na otulacze Logera czy jakoś tak ta firma co Joasia ma kombinezon [emoji5]

Ja korzystając że w Radomiu taniej niż w Warszawie zakupiłam poduszkę do karmienia, poduszkę do gondoli (bo mam wrażenie że w mojej gondoli tył ucieka do dołu i podłoże ja pod materacyk) poduszkę motylka, i ciepłą małą wełniana czape z szaliczkiem w renifery na wyjście ze szpitala . I za to wszystko zapłaciłam 92zł [emoji5]

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

Wesele dopiero przed nami. Mojemu napisałam że jest już kolejne dziecko z listopada że termin jest tylko orientacyjny. Bo mam wrażenie że tego nie przyjął jeszcze do wiadomości.

Jestem w trakcie 33 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]

reklama
Dziewczyny, nie mogę się powstrzymać , żeby nie opisać historii jednej dziewczyny, z która podobnie jak jest członkiem jednej z grup na FB. Ostatnio miałyśmy tu temat nacinania krocza i część pisała, że chciałaby uniknąć.
Ta dziewczyna, której sprawa dotyczy rodziła główkę przez godzinę, nie chcieli jej naciąć bo obowiązuje tam zasada "ochrony krocza" . Główka przez godzinę cofała się i wracała na miejsce aż w końcu po godzinie po tym jak dziecku zaczęło zanikać tętno łaskawie ją nacięli- miała jakąś bardzo twardą skórę. Okazało się jednak , że w trakcie tego parcia główka wszystko tam w środku porozrywała i dziewczyna ma teraz pozostałości błony dziewiczej na wierzchu, nie trzyma moczu, ma problemy z dwójką i duże problemy w łóżku. Na plastykę na NFZ nie może liczyć bo do tego musi mieć minimum 2 dzieci.
Napisałam to nie po to, żeby kogokolwiek straszyć ale ku przestrodze, że jednak nie zawsze warto tak zacięcie walczyć z nacięciem.

Co do torby to u mnie jest w fazie dopakowywania już od tygodnia. ;-) ;) Włożyłam tam na razie swoje rzeczy i teraz torba czeka aż mój instynkt macierzyński zwalczy moje lenistwo i spowoduje, że wpakuję tam również rzeczy dla maluszka:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry