Dobry wieczór

Ja dzisiaj drugi dzień leżenia w łóżku z katarem, kaszlem i ogólnym osłabieniem. Niestety muszę mierzyć ten cukier, no i wyszło mi coś co dla mnie jest jakąś wielką pomyłką pomiaru: 152, więc zmierzyłam jeszcze raz z innego palca i wyszło 164... Tak duża rozbierzność i skąd to możliwe skoro zjadłam jabłko i marchewkę i mówiła mi dietetyczka, że to bezpieczne dla mnie... zdołowałam się, a dodatkowo ta choroba, która mnie tak męczy
Gaga, co do planu porodu to nie trzeba mieć, ale jak dla mnie warto - w końcu to nasze prawo, to czemu nie skorzystać? no i wtedy wiadomo co sobie życzysz, a tak to nie ma to nie będą zwracali uwagi na to, że coś Ci może nie pasować. np. badanie podczas skurczu - ja wolę, aby robili to poza skurczem, kiedy nie boli, a nie wtedy kiedy jest skurcz...
Co do wózka - my kupiliśmy przez sklep w Koszalinie Bobowózki z mega zniżką za 1900

Wózek 2w1 z firmy Adamex Barletta + fotelik z firmy MaxiCosi, gdyż spełnia testy ADAC, a przecież bezpieczenistwo dziecka jest bardzo ważne. W każdym razie nam na ten wózek rodzice dali pieniądze, bo chcieli, abyśmy sami wybrali, a oni tylko kasę dali. Ich pierwsza wnuczka

No i przy zakupie warto zwrócić uwagę czy nie jest za ciężki i czy dobrze się prowadzi, ale to też kwestia gustu i jak się chce
Kliska, ale sexy bielizna nie na 9 m-c ciąży tylko tak ogólnie?
Mojego męża wyjątkowo pociąga obecny stan

Nie rozumiem tego

No ale nie mieszczę się już w biustonosze, które mi kupił wraz z majtkami przed ciążą...