reklama

Listopadowe mamy 2016

Dorota-przepraszam że dopiero teraz odpisuję na Twoje pytanie. Mamy jednego synka- jest w pierszej klasie i strasznie chciałby mieć braciszka. Wielokrotnie mi to powtarzał zanim zaszłam w ciążę. Ma chyba dość tego babińca. Mnie jest w sumie obojętne co będzie ale ze względu na syna trochę marzy mi się chlopiec.

reklama
Mama czwórki u mnie też alanek chciałby braciszka ;-), no nic pozostaje nam czekać czy te życzenia naszych synów się spełnia ;-)

Joasiu no ja robiłam tak samo jak Ty, najpierw zrezygnował w dzień z karmienia, w nocy karmilam ale dokładnie strasznie to męczące,odstawialam w nocy i teraz karmimy się tyłka 1 raz rano, może pomysł kiedy chcesz ja karmić 1, czy 2 razy i tak zrób a piersi się dopasuja, ja to bym chciała moc ja karmić ten 1 raz do porodu a później i ja też np 1 raz i dzidziusia wiadome całym czas ;-)

Nessi, Lilith spokojnie :)

Każda ciąża inna. Wierzę, że nikt nie chciał źle. ;)

Nessi ja też ja też mam problemy skórne Ale tylko na plecach :/ twarz wręcza idealna o.O nigdy nie miałam problem z wypryskami Ale byłam pewna ze skoro sa na plecach to i na buzi będą, a tu miła niespodzianka . Włosy mam tylko do bani :(

Ja dziś mam Szampanski humor, szykuje się i zaraz idę na imprezke bo w domu już wariuje. :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota, mama-czwórki - ja też chcę synka bo mój rodzynek czeka na brata, ciekawe czy nam sie uda :D

co do kłótni rodzeństwa - są non stop :/ tłumaczymy jak mogą się kłócić i staramy się nie osądzać, nie wiem co innego możemy zrobić. interweniujemy jeśli się zaczynają zatracać w kłótni, jak skarżą itd to każdemy im załatwić to między sobą...

Jak zwykle dużo czytania :) dziewczyny myśle ze nessi chodziło o to by sie tak nieroztrzasac nad każdym bełtem czy jego brakiem, prawda jest tak ze im więcej o tym piszemy to tym bardziej każda sie nakręca s mam a nje mam a powinnam a nie powinnam itd ... Ale no to prawda każda z nas inaczej nawet swoje ciaze przechodzi .

Nessi come back!

My dzis rano zebraliśmy sie na basen i potem ja pół dnia przespałam potrzebowałam tego , maz zrobił obiad to tez było fajne kiedyś jak chodziłam do pracy przed cisza to tylko on gotował :)

Hmn pomyliły mi sie godziny myslalam ze jest przed 4 i chciałam syna jeszcze drzemiąc bo pocierał oczy ale idę go wyciągnąć z łóżka no potem nie bedzie chciał długo spać

Hej hej jestem i ja.. ale rozpisalam sie i co i oczywiscoe jakis blad i lipa.. wybaczcie ale nie chhce mi sie pisac kolejny raz.. napisze tylko Nessi nie odchodz:-) niedlugo minoe ten okres i kazda juz bedzie pewna ze jest w ciazy i jest ok :-) ale w poscie lilith nie wyczytalan nic zlego, a przynajmniej mnie nic nie przestraszylo :-P

Witam sie i Ja wczoraj mala zrobila sobie drzemke do 18 i zasnela o wpoildo drugiej ehhhhh;/ Dzis juz bez drzemki za to Ja wstalam i czulam sie tragicznie do tego doszly dzis zawroty glowy :( Ogolnie mialam dzis smaki na wszystko zjadlam pomarancze kiwi a na koniec zagryzlam ciemna bulka z kabanosem :D Sucha bulka bo zaczyna mnie odtracac od masla jak w poprzedniej ciazy :)
Lilith dzieki za pamiec ;) Ja do 13 czulam sie fatalnie teraz zostaly zawroty glowy wczesniej byl bol glowy i mdlosci.
aguklek super gratki :)
Margat ale cudne usg :) Blizniaczki cudo :D
Nessi dobrze ze lepiej z plamieniami :)
Lilith Nessi hormony robia swoje musimy byc zgrane i siebie nawzajem wspierac :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry