Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moj tez juz spi i co najlepsze ja tez ide zaraz ide spac :-) przespie pol zycia heh ;-)
Milego wieczoru
Migduch - wdech wydech wdech wydech !
Bedzie dobrze ja gdyby nje kilka razy mdłości to tez nie mam jako takich objawow sutki to musze fes wytarmosix zebys cos poczuć hehe ale niedawno jeszcze karmiłam wiec chyba sa jeszcze zahartowane od tych Szczypan i wykręcania Hahaa tak poważnie musimy byc dobrej wiary każda osobno i wszystkie razem i jak wiele razu padło nie porównujmy bo każdy organizm inaczej reaguje ja juz chyba pisałam ze w poprzedniej ciazy w tej tez zauważam ze tak jak niektóre łaski latają wymiotować cały czas to jak mnie brzuszek bolał to latałam na kibelek i śmiałam sie ze wole te toksyny wydawać dołem niz Gora i nigdy nie słyszałam o takim objawie wczesniej
to co ze mna cos jest nie tak czy z każda inna ?
Bedzie dobrze![]()
My w hotelu. Zu padła po intensywnym dniu. Sama się zaraz zwijam.
Spokojnej nocy dziewczyny.
Migduch ja nawet nie wiem który tydzień zaczynam :-) :-) :-) w poniedziałek mam usg i chciałabym wrócić z dobra wiadomością..i zazdroszczę tym, które widziały już serduszko....och bardzo zazdroszczę... Myślę, że do końca I trymestru każda będzie się bała i schizowała..a później to chyba minie co??
Migduch myślę że każda z nas ma prawie identyczne myśli, każda z nas po prostu po ludzku chce żeby wszystko było dobrze. Żeby te nasze malutkie dzieciątka rosły i nabierały w siłę. Sama mam różne chwile i lepsze i gorsze ale w głębi serca wierze ze będzie dobrze. I dla was wszystkich tutaj życzę tego samego po prostu żeby było dobrze.
Dziewczyny musimy byc dobrej mysli
Dobranoc :*

Marti - cudne krechybądź dobrej mysli
Dorota - moja wie od tygodnia, przy każdej rozmowie daje wzmianki, wzdycha cieżko itdale jakoś chyba wie że nie ma wyjścia i nic na to nie poradzi
ona chyba chciała żebym teraz calkowicie pracy się poświęciła.. a tu znów pieluszki będą
![]()
Dziekuje, Twoje dzieci mają śliczne imiona!Marti piękne testy, widać beta rośnie.
Ivi Ty tak jak ja czekasz na 4? Wiesz u ciebie tyle dobrze ze mama się wogole odzywa.
Ja jutro bardzo późno wieczorem wizytuje, jutro mam dzwonić po godzinę ale wczoraj wspomniał mi że to będzie w godzinach 20.30 -21, nie mam jeszcze ginekologa wybranego bo trafiam na debili, ten ma super opinie, na NFZ się do niego zapisze ale to tak na kwiecień, jutro dzwonie do przychodni aha na NFZ ma usg w gabinecie na czym mi zależało. Do czasu wizyty na NFZ pójdę prywatnie tyle ile będzie potrzeba, oby tylko okazał się wporzadku.
, druga siostra tez ma synka 13 miesiecznego ,