reklama

Listopadowe mamy 2016

Dorota to skomplikowane, ale fakt czasem trzeba sie nakombinowac.. ja to mam do pomocy moja babcie co ma 80lat, wiec to tylko od czasu do czasu w wyjatkowych sytuacjach i na max 2godz. A tak nawet meza tu nie mam na codzien, wiec wiem co to znaczy kombinowac :-)

Dagi ja tez sie nie znam, ale raczej na nic to nie wplynie, jesli chodzi o dzidzie :-)

Milagros mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli, a na katar czy kaszel w aptece tez cos dostanoesz dla kobiet w ciazy *spam* i tabletki na gardlo i krople do nosa.. a na goraczke mysle, ze zimne oklady.. zdrowka zycze :-*
Dziękuję Ci ślicznie Ale chyba mam do wyboru tylko mleko z miodem bo czosnku ani cebuli nie tusze :(
No i apteke.
Będę musiała poprobowac :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dagi ja bym na twoim miejscu kupila sobie takie mleko na jakie mam ochote i chyba bardziej bym sie sklaniala ku zwykleu mleku z laktoza. W sumie nie wiem, czy to ma znaczenie ale jesli jakies ma to od razu moze dziecko przyzwyczajasz do laktozy i jak sie urodzi to omina cie jakies alergie itp? Tak glosno mysle co ja bym zrobila;)

A u mnie wszystko tak jak od tygodnia oprocz tego ze oczywiscie @ nie przyszla. A cycki troche czuje po przebudzeniu, w ciagu dnia zapominam wrecz ze jestem w ciazy bo mi nic nie jest;)
Mysle, kiedy isc na 1 wizyte z usg bo dzis teoretycznie zaczynam 5tc dopiero... wiec za jakies 3-4 tyg chyba? Nie wiem tylko jak mi sie uda nie zwariowac i kombinowalam zeby do tej wizyty moze jeszcze raz zrobic bete i ja powtorzyc po 2 dniach zeby sie uspokoic ze przyrasta itp? No chyba ze juz za chwile dopadna mnie mdlosci i wymioty, moze glupio to zabrzmi ale marze o nich:D

Milego dnia dziewczyny:)

Napisalam sie i zniknęło.

Ivi Zu jest zahartowana, bo my często gdzieś jeździmy. Ona uwielbia hotele.

Aob my działamy w FM group i mamy co jakiś czas takie wyjazy, szkolenia, imprezy czy konferencje.

Zu właśnie powstała w hotelu po jednej z takich imprez.

Jak wrocimy do domu to poczytam bo ja nienajlepiej znosze jechanie i siedzenie w telefonie.

Ale weekend ogólne pozytywy. Zu wybawiona, bo jest super sala zabaw w hotelu. Tata wyszkolony. A mama zieeeewaaaa.

Na przeziębienie jak aob napisała, uważaj na siebie!
Z mlekiem to dziecku piwinno być obojętne. Pij takie na jakie masz ochotę. Ja w ciazy piłam normalne a mlody po urodzeniu miał nietolerancje laktozy wiec tym też bym się nie sugerowala.
Dorota ja nie mam z kim zostawić dzieci. No Judi juz się nie liczy, bo u koleżanek nocuje ale Dextera w życiu bym u kogoś nie zostawiła.. U giną znowu usg?
Na którą macie dziewczyny w pon.wizyty?
Czekamy na obiadek i wyjazd na wycieczkę. Szkoda, że nikt nie odpisał mi jak u Was.
Joasia fajnie macie, nie nudzicie się a to plus.

Lilith u mnie nic tan moze maz cos wymyśli ja dzis znow w łożku cały dzień mały dopiero zasnął wiec spróbuje razem z nim jeszcze pospać ale do kuchni sie nje zbliżam

U mnie chyba objawy wrocily. Bol krzyza nie do wytrzymania.. Teraz z kolei sie zastanawiam czy to nie grozne ;)

f2w39jcgdz0az452.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry