reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emalka domowych uszek też bym zjadła, bo ja mam w zamrażarce kupne, te chrzciny bym na Twoim miejscu odpuściła, za daleko szkoda ryzykować a nerwy związane z podróżą też nie wskazane

dziś po 14 bratowa mojego urodziła 10 dni po terminie i tym rozpoczęła serie 5 porodów, mój ma być drugi a ostatni w maju ;)

reklama
W rodzinie taki wysyp? W rodzinie mojego męża nasze będzie 3 w tym roku. Ostatnie z wysypu. Babci pojawi się w jednym roku 3 prawnuczat.

Co do Twojego wujka to może martwi się o Ciebie i Was pilnuje [emoji6]

A uszka robiłam bo w zeszłym tygodniu próbowałam gdzieś kupić mrożone czy robione w okolicy to były tylko jedne za 38zl/kg to lekkie przegięcie. I wtedy był od biedy barszcz z krokietami z pieczarkami [emoji5] też dobre wyszło.
Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Gaga, to ładnie :D

Emalka, ja bym sobie też odpuściła chrzciny, przede wszystkim ze względu na podróż, bo wiadomo, że na miejscu to inaczej, w każdej chwili można pojechać do szpitala.

Keejti, jak tam?

Mama4 jak dajesz rade? Ja zaczynam ostro wymiekac, nieznosze stanu gdy nie jestem w stanie nawet z grubsza chaty ogarnąć, ani tych moich szogonow czyms zająć.. o nakarmieniu , czy opraniu, nie wspominając... ja chce juz urodzić i czuć sie normalnie:/:/:/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie wiem co w tych plasterkach aromactiv jest... Zu spała pprawie do 8, a dziś bez drzemki i w ogóle tego nie widać. Ma energii jak przynajmniej po 3godzinnej drzemce. Przynajmniej posprzątała w salonie wszyściusie zabawki.

A mnie strasznie napierdziela biodro. No zmęczona jestem po dzisiejszym dniu. Pocieszenie takie, że ona jak jednego dnia nie ma drzemki, to drugiego szybko się kładzie i śpi 2-3 godziny.

Karola-u mnie bylo podobnie jak u Ciebie... z tym ze ja poszlam zrobic siku w wc szpitalnym i tez troche pocieklo za jakis czas znowu na fotelu ginekologicznym i okazalo sie ze to wody. Nie bylo typowego hlusniecia tylko troche tego bylo a pozniej juz spokoj bo wody jak to nazywali lekarze tylko sie saczyly

U nas tez wysyp w tym roku dzidzia pojawila sie najpierw u mojego szwagra (brata mojego meza), pozniej u mojego brata, teraz u nas i w kwietniu druga dzidzia znowu u szwagra :-)

Zdrowka dziewczyny. Jelitowka to najgorsze chorobsko dla mnie. Strasznie scina z nog

reklama
Do góry