reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczynki super ze do domu:) zazdroszcze Wam :)

U mnie leci juz 5 kroplowka. Miałam też badanie-szyjka z tytanu wydluza sie zamiast skracać i już nic jej nie ruszy, jak tak dalwj pojdzie to na Boze Narodzenie jeszcze bede w dwupaku się objadac hehe:d
Dla mnie te wigilijne dania moglyby nie istniec poza rybka smazona bo uwielbiam ;d

Gaga ja zamawialam z tym ze jeszcze w kartonie leza ale Iza tez i u niej już uzytku i chyba zadowolona.

Jestem w 37. tygodniu ciąży <3

reklama
Ja chyba kupie taka Avent ale jedna ze szkła, oglądałam dziś ten plastik i mnie nie przekonuje:( w szkle na 100% nie ma żadnych substancji.

Gaga niezle z ta wizyta. Działaj i trzymamy kciuki:)

Keejti ale lepiej ci po tych kroplowkach?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Keejti, a jak się czujesz? Widać malutka jeszcze nie gotowa albo nie chce mieć na starcie osłabionej mamy, więc czeka, aż wyzdrowiejesz :)

Gaga, napisz jej smsa, że to Ty i potrzebujesz skierowanie, jeśli dalej nie będzie odbierała, moja też telefonów nie odbiera, bo nie ma kiedy, zawsze mówi, żeby pisać smsy i wtedy sama oddzwania.

Milia oslabiona jestem nic nie jem i nie pije, 5 kroplowka sie konczy i zastrzyki przeciw wymiotom dostaje. Cisnienie 95/58 wiec tanczyc nie mam ochoty. A malutka jak chce to niecj siedzi[emoji14]na sile jej nie wygonie

Gaga to szybko ta wizyta:)

Martini , Aob jak tam?

Jestem w 37. tygodniu ciąży <3

reklama
lepej tych maleństw zbyt cześnie ne wyganiac, niech siedzą i "dojrzewają"... moja koleżanka z grudnia miała dziś cc bo poród sie jej zaczął.. młody wprawdzie już w 35+3 i waży 3,2kg, ale jest w inkubatorze bo sam nie oddycha :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry