reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ja jutro również wizytuje. Ale bardziej niż parciem na serduszko przejmuje się tymi moimi dusznosciami. Posiedzialam trochę na dworzu żeby się dotlenic i bylo chwilę lepiej A wróciłam do domu i znów to samo :( zaczynam się poważnie martwić dobrze że jutro już wizyta.
Podziwiam te z Was które mają już pociechy, bo przy takim dniu jak dziś kompletnie nie dałabym rady, siadlabym i płakała. :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

2dda829b6ba21f6870dea28dd29afe5c.jpg

Kolacja !!! Wreszcie mi coś smakuje !!!! :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi to odliczamy :) Ja nie wiem co zrobić bo ten do którego trafiłam zeby pomógł zajść mi w ciaze , jest bardzo fajny kazal mi pójść 25 na kons do swojej koleżanki , potem 11 kwietnia do niego no sle docelowo nie chce u niego rodzic tylko u tego u którego rodziłam ostatnio i... Nie wiem kiedy ich zmienić :) głupie wiem :) niby tu na 25 tu na 29 mogłabym byc ale juz przy świętach chciałabym widzieć co i jak:p

Tez niby staram sie leżeć alw mój syn co chwila alno mnie ciągnie żebym cos z nim porobila albo wchodzi na stoły , pudła , blaty dzis próbował sie wdrapać na komodę ... :/

Ale oliwki są słone i kwaśne :D pyyyycha! Pod nimi jest feta.. A obok śledzie ... A wcześniej zeżarłam garść kapusty kiszonej ... Herbata ziołowa w zanadrzu hehehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milagros ja jak jestem chora i sama z nią w domu to siedzę i płaczę tak jak np.wczoraj
wcale Ci się nie dziwię że wczoraj taki dzień miałaś, Bo nie wyobrażam sobie mieć przy boku jeszcze teraz malucha. Dotrzymalabym Ci kroku przy plakaniu :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Mi przy mojej też się czasami chce płakać zwłaszcza jak nie słucha i robi wszystko na złość. Bije wrzeszczy na złość żebym tylko się wkurzala. Męża nie ma cały dzień wychodzi rano wraca wieczorem Ale co z tego jak ona do niego nie pójdzie tylko mnie dalej meczy. A zakupy to koszmar jeszcze dobrze nie wejdę do sklepu jestem ugrzana bieganiem za nią. Jutro do giną też z nią aż się boję

reklama
Emka a to nie wiedziałam o tej oliwce. A co Ty tam masz za baterie? Chyba mamy zupełnie inny detektor. Ja baterie juz wymienialam w poprzedniej ciazy.

Ivi smacznego! Oliwek nieznosze..i teraz chyba jeszcze bardziej. Zaraz synek idzie spać i u mnie jednak w ruch pomarańcze i calippo.

Agula gdzie jesteś? W ogóle cześć mamusiek się nie odzywa..hop hop..

W tym tyg.wiekszosc czasu Mialam męża w domu, jutro też ma wolne bo scan ale od poniedziałku może być kolorowo..choć w sumie mlody przyzwyczajony, ze ja zajęta do południa i bawi się sam..Teraz się ograniczę z robotami to mogę mu więcej czasu piswiecic, bardziej mnie zwierzyniec wymecza.. Rzygaja teraz więcej niż ja..

Emka a z tym ginem to nie chcesz poczekać do np 12 czy 14 tygodnia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry