reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziękuję Lilith jak już by miało dojść do zakupy to się poradzę :-)

Współczuję bólów brzucha u mnie coraz rzadziej się pojawiają i bardzo mnie to martwi. Z nimi źle, bez nich też. Ah my kobiety...

Z mdlosciami akurat mam spokój uff :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

ja jutro rano lece zrobić powtórkę bety..tak się boje, niby mam dobrep rzeczucia, ale tak się boje. Chyba nie przeżyłabym ponownie tego samego co pół roku temu...wtedy był spadek.
Po 13 wyniki będą, musze czas zagospodarować tak żeby zleciało szybko....

Cenowo teraz około 30-40f.

Ja mam ten i jest super. Ale ciężko znaleźć na początku.

Jutro kciuki Zaciskam i tez poproszę, pewnie rano się odezwę jeszcze. Ciekawe jak noc dzis minie..

Ostatnia edycja:
Lilith ale zabawka, jakiej firmy masz? Kurcze to jest super rozwiazanie tylko tak sobie mysle, ze pewnie bym sprawdzala co 5 min:/ To nie jest szkodliwe? I czy latwo jest wyszukac serduszko czy trzeba sie na pcozatku nagimnastykowac?:)

Kciuki jutro będą zaciśnięte bardzo mocno :-) zarówno za wizyty ja i badania bety :)

Dziękuję również Lilith za filmik zaraz poszukam ile w pl koszt takiego cuda :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Tej co ta laska z filmiku, sonoline b. Tam są i inne filmiki..tez ogladalam nim kupowałam.
Ja sprawdzalam codziennie czasem rano i wieczorem jak był stres. Na początku trzeba się naszukac ale im ciąża starsza tym łatwiej. Dla mnie to było wybawienie i nikt mi tu nie zabranial, z tym ze ja posluchalam i wylaczalam.

Lilith to Ty masz taki full profeska :) ja mam zwykły z all Zobacz ofertę: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL
Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL o taki i pamietam ze dużo szybciej słuchałam niz jest w instrukcji. Trochę trzeba sie naszukać ale jak wiesz juz gdzie to dużo łatwiej potem :)

Kciuki dziewczyny za wizyty - ja wyjeżdżam jutro na weekend do poznania wiec mogę sie mniej udzielać .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry