Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jutro rano lece zrobić powtórkę bety..tak się boje, niby mam dobrep rzeczucia, ale tak się boje. Chyba nie przeżyłabym ponownie tego samego co pół roku temu...wtedy był spadek.
Po 13 wyniki będą, musze czas zagospodarować tak żeby zleciało szybko....
Lilith ale zabawka, jakiej firmy masz? Kurcze to jest super rozwiazanie tylko tak sobie mysle, ze pewnie bym sprawdzala co 5 min:/ To nie jest szkodliwe? I czy latwo jest wyszukac serduszko czy trzeba sie na pcozatku nagimnastykowac?
Tej co ta laska z filmiku, sonoline b. Tam są i inne filmiki..tez ogladalam nim kupowałam.
Ja sprawdzalam codziennie czasem rano i wieczorem jak był stres. Na początku trzeba się naszukac ale im ciąża starsza tym łatwiej. Dla mnie to było wybawienie i nikt mi tu nie zabranial, z tym ze ja posluchalam i wylaczalam.
Lilith to Ty masz taki full profeska ja mam zwykły z all Zobacz ofertę: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL o taki i pamietam ze dużo szybciej słuchałam niz jest w instrukcji. Trochę trzeba sie naszukać ale jak wiesz juz gdzie to dużo łatwiej potem
Kciuki dziewczyny za wizyty - ja wyjeżdżam jutro na weekend do poznania wiec mogę sie mniej udzielać .