Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Łączę się w "bólu"[emoji51]Łapie doła w ogóle nie czuje się w ciąży :'(
Wlasnie im wiecej sie czyta w internecie tym bardziej aie nakreca - to niestety jest prawda :/ i tu teraz sprawdza sie powiedzenie - im mniej wiesz tym lepiej spiszMilagros 400jonów a czysty magnez to chyba z 50mg, musze sprawdzić. Normalnie biorę rano ale dziś mocno mnie boli.. I zastanawiałam się czy nie wziąść popołudniu znowu zamiast nospy.. Wcześniej brałam po 5 ale tam dawka slabiutka była.. Ze teraz mam lepszy to wolałam pidpytac..
Dziękuję za odpowiedzi.. Ja czasem mam dni zwątpienia i niestety czuje się taka niespelniona..gdy mówię..jak urodziłam..to w myślach zapala się lampka, ze nie, ja nie urodziłam.. I to też nie był mój wybór..dwa razy się nie udało.. Teraz boje się wybiegac myślami tak daleko.. A gdy tak się stanie to zastanawiam się co znowu się przytrafi, ze będzie znowu cc.
Musze iść do okulisty jeszcze heh, ciezko się zmobilizować..
Wiecie co..naczytalam się zupełnie niepotrzebnie o tej torbieli..jak wcześniej pidchodzilam do tego na luzie i z doświadczenia po córce, ze będzie Oki, tak zaczelam panikować.. Szczególnie, że mnie to upirczywie pobolewa.. Cały czas czuje ta gule..szkoda, że nie zapytałam jak duża jest, choć na oko moje i męża wielka..
Chce iść w 9 tyg.na prywatny scan..to chyba przez brzuch tez można zobaczyć prawda? Jeju..musze się uspokoić.,