reklama

Listopadowe mamy 2016

Cześć laseczki :)
odstwię dzieci do przedszkola i z wami będę - chociaż dziś mam wielkie sprzątanie domku, po weekendowej nieobecności trzeba ogarnąć chatkę :/

Jak sie czujecie brzuchatki/ (Mi już brzusio nawet rano się nie chowa ;) )

Gosia- jak wyniki egzam? bo przegapiłam chyba?

reklama
Dzień Dobry :* ja mam dziś wolne :) dalej nie mam objawów :( chyba pojadę dziś na betę albo spróbuję się wbić na prywatną wizytę bo oszaleje :/ Zaczynam wątpić w tą ciążę :'(

&&& za Wasze wizyty

Gaga92 ale nic a nic? Nie oddycha Ci sie ciężej? Nie kręci w glowie? Nie męczysz sie jak chwilę postoisz, albo pochodzisz na szpilkach? Bo ja mam tylko takie objawy. Czasem mi sie zrobi "mdło" ale daleko temu do mdłości.

Joasia ostatnio w szpilkach nie chodzę bo dużo jeżdżę autem
Wydaje mi się że tylko bardziej śpiąca jestem Ale to może być przez pogodę
Jeszcze wcześniej robiło mi się nie dobrze a teraz nic

Ja przed poronieniem miałam na prawdę silne objawy. Cyce bolały strasznie, nie mogłam znieść zapachów ludzi i zaczynałam dzień rzygankiem. Jak minęły to jakby ręką odjął i bylam jak nowonarodzona i poroniłam za 3 dni.
Teraz to też powątpiewam co z tą ciążą, ale ciesze się, że nie witam każdego dnia nawołując niedźwiedzia w wc

Hey mamunie! Ale pedzicie, nie nadazam z czytaniem :)
Przed chwila wstalam, ide cos wszamac :rolleyes2:, zaprowadze mala do przedszkola, jade na 3 godzinki do pracy... i potem nie wiem czy jeszcz bede miec na cos sile. Najgorszym z moich objawow jest mega meczenie sie, doslownie pare krowkow i minuta przerwy musi byc :/.
Jesli dalej bede plamic lub brzuch bedzie bolec podjade z mezem na izbe przyjec. Obym nie musiala..

Udanego poranka!

Hej dziewczyny :-)

Macie moze jakies plany wakacyjno-urlopowe? :-)
Wczoraj zrobilismy rezerwacje w gorach na weekend majowy i teraz TZ w pracy mi mowi ze kumpel mu powiedzial zeby zapytac doktorka czy mozna jechac w gory podczas ciazy bo jego iostra po pobycie w gorach poronila:-/ i tak sie cykam teraaz:-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry