reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny mdłości i wymioty mijają, jedna nie ma wcale, druga cała ciążę lub długo, kolejnej chwilę pomeczy i już, z własnego doświadczenia wiem że może być różnie, z córkami wymioty, z synem tydzień tylko i było ok, teraz też pomału mi to mija.

reklama
Witam sie z rana zyczac weslolych swiat i mokrego dyngusa :D
Co do mdlosci narazie od 2 dni sa lekkie ale apetyt maly ;) Zjadlam dopiero sniadanie i mnie muli ;;p
Chorowitki duzo zdrowka ;*
Aob glowa do gory mnie Corcia olewa jak u babci jest i przywyklam do tego :)
juz grudniowki ?;0000 szybko ten czas mi leci :)
Zana ja tez w srode wizyta i usg :D
Snil mi sie dzis koszmar ehhh;/ nie cierpie koszmarow ;(

Agulek marudz,marudz. Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać, pocieszać a czasem pomoc popatrzeć trzeźwo hihi.

W srode Joasia, Gosia, Zana i ja usg. Ktoś jeszcze?

Karola..ja tak co dwie godzinki zupa się zapchac musze.. Tylko to pomaga na chwilke.

Dorota, coś w tym jest. Z cora wymiotowalam do porodu..to była na prawde ciężka ciąża a z synem na początku bardzo a z czasem mijalo, chyba już w 12 tc nie wymiotowalam, bądź mega spiradycznie a od skonczonego 9 tc czułam się lepiej. Z tym, ze te wymioty były tak nasilone, ze w szpitalu dostaam leki antywymiotne w dużych dawkach. Z cora cierpialam na tzn.niepowsciagliwe czy coś takiego.

Jeszcze nic nie zjadlam..no nie wiem co..
Boli mnie dzis potwornie ten jajnik/torbiel heh..

Lilith a coś tylko zrobisz Kochana jak Tobie będą mdłości i wymioty przechodzić? .

Ja na wizycie będę rozmawiała z moim Ginem od tych moich zaparciach oby gin coś na to poradził.

Lilith ja w tej sporadycznie wymioty ale mdłości codziennie i czuje ze puszczają pomalutku a według usg to dzidzia niecałe 9 tyg.

Dorota, juz mam zaplanowane haha. W srode scan..chce zobaczyć serducho. Kilka dni później powinnam juz sama wyłapać w domu, jeśli nie, to w następny wtorek mam ginke i uprosze ja o scan, by przy okazji na ta torbiel zerkneli. Po tym scanie juz na pewno mogę sprawdzić serducho. Objawy przejdą? Oki, nie będę się nakrecac bo będę się uspokajać, ze z maleństwem wszystko dobrze. No i jak pisalam, przy synku szybciej przeszło, to może teraz tez?

Witam was w drugi dzien swiat! ;*

Mam pytanko do Was. Spie poza domem i zapomnialam euthyroxu.. Cos sie stanie strasznego jak raz go nie wezme? Bo jestem juz tak strasznie glodna ze nie wytrzymam bez jedzenia zeby wrocic i go wziac :D

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Witam Was wszystkie :-)

Tyle miałam wam napisać i zapomniałam już co komu :-(

Przeprowadzka gdzieś za dwa trzy tygodnie. Kwestia ile będziemy czekam na meble i agd, oby jak najszybciej!A w czasie oczekiwania będę tam pomalutku sprzątać i wywozic część rzeczy żeby później tylko układać w szafkach. I chyba to mi tak humoru dodaje ze w końcu na swoim. :)

Co do synkow, mają takie fazy ze tatuś najlepszy bo przyjdzie pobawi się i wszystko to co fajne. A Mama? Mama każe jeść "niedobre" obiady zamiast słodyczy, każe myć zęby, kłaść się spać, nie robić bałaganu itd ;)
Głowy do góry :)

Joasia doskonale Cię rozumiem bo kiedyś też myślałam że skoro kobieta siedzi w domu to jest mega wypoczeta, zmieniłam zdanie jak pojechałam na zasadzie au pair pilnować dzieci.
A dwa to ze facet dobrze zarabia a nie ma go wiecznie w domu i zero wsparcia to żaden udany biznes. Bardzo Ci współczuję.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry