Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nessi dzięki.
Tak wiem żeby się nie stresować, dobranoc Gina poszłam nie do mojego, do pierwszego lepszego aby przepisał mi luteine i niestety namówić mnie na usg a ja nie chciałam bo wiedziałam że na tym etapie nic widać nie będzie.
No nic pozostaje czekać z jednej strony już się czwartki doczekać nie mogę a z drugiej chce aby czas pomału mijał aby dzidziuś tam rozkwitl sobie.
Dziś słaba jestem, ale to chyba dobrze w każdej ciąży źle się czułam, w tej póki co nie, no ale każda ciąża inna, @ brak więc liczę że jest ok.
A Ty jak się czujesz?
jutro potestuje jeszcze raz i dam znać. Z kalkulatorów wynika ze 2 listopad. Ostatni miesiaczka 27 stycznia ale ja mam cykle 30-32 dniowe wiec u mnie to chyba bardzo wczesna ciaza. Kluje mnie lewy jajnik mam nadzieje ze będzie wzzystko ok. W pierwszej ciąży tez tak miałam. Synek ma 4 latka.
do lekarza się jeszcze nie wybieram bo myślę że to nie ma sensu jeszcze .