reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Budyń lubi, płatki tez ale wyje tylko je, mleko zostawi, inka fee.
Mama czwórki, no uczy się człowiek jak ja teraz np. I nijak zastępstwa znaleźć nie moge bo posiłków tez nie zwieksze..
Zle mi dzis..Nie dość, że mega mdłości i jak flak to zas zgaga..

EmKa tak u mnie na początku były na środku a później przy pampersach normalnie. A ostatnio jak byłam w innej biedrze to mi z magazynu przyniosła. Tylko wychodzą drożej niż zwykle. No ale tak w ciągu dnia albo też na upały będą fajne żeby tyko w tym chodził i koszulka.

Lilith mój też za bananem i gorzką czekoladą aż aż :)
Jak odstawil to nie dawaj, je nabiał jakiś? Jogurty naturalne, ser żółty ... Sz ok 1.3 przestał cycowac, potem siekało go po mleku strasznie i odstswilismy. Za jakiś czas znów i tak w kółko. W tym momencie mając 23 mies pije mleko . Mi lekarka kiedyś powiedziała że nie ma nacisku na mleczko
Keejti miałam kupić właśnie te z biedry ale nie byłam przekonana. Dobrze wiedzieć :) my na noc takie zakładamy bo przy wiercipiecie często przesikiwal.
Mama-czwórki danonki mają baaaaaardzo dużo cukru , gotowe kaszki również...
Dużo jest produktów dobrych
Mniam krokieciki :) a z czym?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Łaaaaaa... Nie wyrobię z tą kobietą. Teściowa zniszczyła mi kolejną patelnię. Nie mam już na czym smażyć. Co 3 miesiące kupuję nowy komplet a ona wszystkie niszczy bo szoruje po nich metalową łyżką. Uduszę chyba. Tyle razy jej tłumaczyłam że do smażenia są specjalne łyżki. Nie mam jak teraz naleśników na krokiety usmażyć:growl:

Lilith biedna jesteś z tymi mdłościami. Chyba z listopadówek właśnie Tobie najbardziej dokuczają. Jeszcze zgaga-masakra,oby do jutra;-) ;)

Odkąd Sz się urodził to już w ogóle zwracamy uwagę na etykiety. Jest bardzo dużo produktów dobrych jakościowo i bez chemii i zbędnych E
Polecam najzdrowsza kasze jaglAną oczywiście sypką . Wszystko można dodać do niej. Warzywa jak i owoce najróżniejsze. Jest milion przepisów z nią dla dzieci. Swego czasu codziennie jedliśmy , teraz brak czasu na zrobienie ale na wolnym powrócę do niej. Mój mało je ryb a wręcz bardzo mało bo my nie przepadamy jakoś ale N adrabiamy czym innym. Muszę poszukać to Wam powklejam ale też nie chce jakoś na kogoś wpływać i być osadzona jako "matka isealna" każdy robi jak uważa. Ja zwracam uwagę na etykiety , w sumie to małź jeszcze bardziej bo mi się jeszcze zdazy zjeść syfny jogurt z e bądź syr gluk-frukt

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry