reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob życzę żeby szybko było jutro i żeby wszystko było dobrze niech może dadzą jakaś inna dawkę ?

A co do samopoczucia myślę że minie... A niunia wiem że to prawdziwy dar :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Aob niskie masz.. Śliczny wynik. Jeszcze ten skorygowany w procentach tez Oki. 1 dzielisz przez te ponad 800 a potem razy 100. Choć wiek to ten podstawowy. Skorygowany to wiek i inne dane plus krew.
Kolorowych i Oby jutro coś konkretnego powiedzieli!

Milagros dobrze mówisz. Niedlugo i lato minie. Mi brak ćwiczeń.. Czuje się grubo.. Tez mnie sypie i mam jakby wyplukane włosy z farby, martwe.. Oki, nie robie paznokci ładnie jak Ty, czy fryzjera nie trawie ale czuje się hmm mało atrakcyjnie i do tego mniej wartościowa bo dużo mam ograniczeń. A prócz tego sam w sobie nastrój marny a ja cierpię na częste deprechy..
Tylko wydaje mi się, że to minie. Taki okres, ze się nakłada na siebie.. U Ciebie jeszcse finansowa sprawa.. Ja czekam aż brzuch będzie konkretny i ruchy poczuje.. Wtedy mój wygląd będzie mi obojętny bo teraz to to mało wyrazno wyczuwalne..

Jak u Was aktualnie z apetytem.. Ja znowu musze się zmuszać. Mam też kolke jakby w miejscu wątroby hmm..

U mnie cały czas tak samo - jak nie jem, to mi niedobrze aż do wymiotów, muszę jeść regularnie. Ale widzę różnicę w łaknieniu i zachowaniu organizmu od tygodnia (od czasu jak biorę leki) - pewnie moja psychika tu działa;) a nie efekt eutyroxu. Ale może nie przytyję aż tak mocno jak "zawsze"...

Za to właśnie pierwszy raz w tej ciaży mam zgagę..

a młode do środka po jelitach mnie puka ;)

Nienawidzę tego zbliżającego się egzaminu. Już czuję że będę miała migrenę gigant z nerwów :( jutro ostatni dzień na wkuwanie na sobotę, ale najgorszy egzamin będzie w niedzielę :(:(:(

Aob ja specjalnie przeciagałam ostatnie bo on później tym lepiej. Niestety spuchła mu rączka i jest marudny... zobaczymy jak dalej w nocy. Jutro muszę zobaczyc w ksiazeczce na co tak zareagował.
Lilith właśnie dzisiaj wymienialam mężowi co bym zjadła i była fasolka też[emoji14]
Apetyt mam super ale zaraz źle się czuję :/
Milagros ja włosy też mam tragedia. Z Sz też tak miałam. Za to paznokcie rosną mmm
Sucha skóra, szczypie wręcz :/
Nie mogę patrzeć jaka jestem biała
Ivi dasz radę , wierzę w Ciebie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka "milo" słyszeć że nie tylko ja wyglądam ciut gorzej niż zwykle. Myślę że nam to minie ;)

Ivi ja też mialam zgagę ostatnio. Trzy dni mnie męczyło :/

Idę leżeć mam dziwne uczucie koło pępka jakby mini skurcze dokładnie nie wiem jak to opisać :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Witam
Milagros pociesze cie bo ja miałam skórę fatalna a teraz duża poprawa wiec czekać i napewno poprawa będzie. ..

Ja zachwile maluchy do przedszkola zaprowadze i do szpitala jadę mocz i morfologia trzeba zrobic , no i z siostra na to usg ...

Lili ja mam tak ze długo nie jem bo nie mogę a później mam wilczy apetyt i jem wszystko co mi wpadnie pod ręce

Wczoraj synowi kupiłam buty halowe , plecak bo do 4 klasy pójdzie po wakacjach i juz nie będę musiała kupować , dwie pary spodenek , skarpety do gry w piłkę .. jak na tyle pieniędzy to zadowolona jestem z zakupów ;) a mój syn i tak wściekły bo nie kupiłam mu butów śnieżynek hi hi a ja nawet nie wiem co to oznacza :)

Wczoraj po drzemce zaczął się płacz i ból prawej rączki :( . Najpierw myślałam że może gdzieś przydusił. Wieczorem nie chciał iść do sklepu tylko slaniał się. Zaaplikowalismy dawkę syropku na zmniejszenie bólu bo gorączki nie miał ale strasznie gorącą rękę i taką bezwładną. Do tego spuchła mu... przespał noc a od 5 płacz,marudzenie ... posmarowałam żelem i znów dałam syropek bo to samo Plus zaczerwieniona rączka. Gorączki nie ma bo 37. Leży na mnie i ciumka smoczka. Ręka gorąca aż parzy. Może zaraz przysnie bo zamknął oczka. Tak się strasznie bałam tej szczepionki i teraz mam. Grr
Może jakieś okłady?
1463117805-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry